Vilken Dag!

I tisdag var det en otursdag. Det började så bra och skulle bli en såå mysig dag.

Vilka dagar uppe på högzon. Såååå vackert väder!!! Obetalbart….

Men i backen så fick jag det där samtalet alla föräldrar fasar över. Angelo hade kraschat i backen. Han hade hoppat i svart backe och skidorna hade löst ut. Han hade voltat runt och flugit 3-4 meter och landat på ansiktet. Vilken smäll. Skotern fick hämta honom i backen och jag som inte hunnit med honom på morgonen hade inte hunnit ifatt honom än….

Pappa kom med bil och jag hoppade på vid VM6:an och så tog vi oss bort till Funpark och Rödkullen där det hade hänt…

Angelo hade inte sett höjden på backen utan trodde den var lägre. Läskigt!!

Vi fick åka vidare till sjukhuset och det var en lättare hjärnskakning och han hade knäckte näsan…

Så skönt att det gick bra! Jag är alltid orolig när de är i backarna, rädd för att de ska bli påkörda eller köra ut i skogen och krascha med ett träd. Är väldigt glad för att jag tvingar på dem ryggplatta varje dag. Till deras förtret…. det är för varmt, klumpigt och jobbigt och allt vad man få höra. Det kanske räddade ryggen denna gång?

Det blev en lugn vilodag hemma för oss. Vi hade bokat skotersafari på Renfjället på eftermiddagen eftersom Pernilla och Theo är här och hälsar på oss….

Men de andra fick åka själva och Angelo och jag stannade hemma.

Eftersom min telefon kraschade samma dag så har jag tappat alla bilder…..suck!!

Touchscreenen har gått sönder och inget funkar. Kan inte stänga av de ens. Mamma skulle komma upp tillÅre som igår kväll så jag skickade henne att köpa en ny… nu har jag fått den och är back on track igen.