Umeå och hemåt

Igår var det dags för ett gig i Umeå och det regnade igenom hela konserten. Snacka om otur! Tålmodig publik som valde att komma utrustade med regnkläder från topp till tå och sedan dessutom stannade kvar! Hela konserten trots att de var dyngsura…. det är glädje för oss på scenen. TACK!

Vi åkte en bit neråt och stannade vid Höga kusten som är så vackert så man baxnar. Det känns lite obligatoriskt att stanna där…. Adrian fick ta bild på oss och föreviga oss framför bron. 😂 

Nu tuggar vi mil hemåt Sthlm, ska byta lite i garderoben och sedan bege oss Mot Göteborg. Angelo spelar i Gothia Cup för första gången. Tror ni han är taggad?! 

Ska bli väldigt roligt för oss att se och då vara med på plats. Så lycklig att turnéschema ä så pass bra så det funkar, att vi kan åka dit. På torsdag ska vi spela i Landskrona och det är ett stenkast från Göteborg. Hade jag haft otur hade Norrlandssvängen legat nästa helg och hade då missat hela cupen.

  1. Jag var en av dem som satt i publiken i går i Umeå. Håller med om att det var otur med vädret, det regnigaste Diggiloo jag varit på under 10 år. MEN vill ändå säga att vi njöt av konserten, och dropparna från ovan spelade inte så stor roll när man såg er professionalism, spelglädje, glada miner och fantastiska låtar. Även om jag vet att publiken får “utstå” regnet mer än vad ni får under en konsert vill jag ge er en eloge för att ni genomför det på ett så proffsigt sätt och med ett leende oavsett väder! Och med dessa klackar på en regnblöt catwalk!!! Tack för en kanonkonsert!

  2. Det är tuffingar i min gamla hemstad😉😉.lite regn fixar vi. Det va fett värt som sonen säger🖒🖒👊

  3. Det är vi i Umeå som ska tacka! Vilken show! Regnet gjorde ingenting! Jag bor på kontinenten och åker ofta på konserter. Elton John var senaste, Shakira, för andra gången, blir nästa. Men er föreställning är nog den bästa show/konsert jag någonsin sett! Första men inte sista gången jag var på Diggiloo. Jag äskade allt, sångarna, dansarna, musikerna, blandningen av låtar, Özz skämt och allt! Kolla in diggilooumeå2017 på Instagram om du vill se mina foton.
    Fortsatt trevlig sommar till er alla från hon som mimade “Tusen tack” när ni åkte iväg i bilen

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..