Sollefteå

2017-07-16 3 kommentarer
Livsstil

Gig i vackra Sollefteå…. wow!!! Vilken utsikt från vårt hotell… otroligt! Att stå här och och grilla efter en rafflande föreställning känns som en lyx i livet. Att få uppleva ditt vackra sommarSverige när man är på turné är ren lycka!! 

Älskar att ha förmånen att få syssla med detta och dessutom ha med min underbara familj. Varje dag är en ren fröjd!

Vi hade lite otur och ett haveri med vårt mixerbord som kraschade…🙈.. precis innan pausen i första akten. Som tur var lyckade våra fantastiska tekniker lösa det så vi kunde köra via monitormixen ut i högtalarna. Otroligt gjort och vi trodde faktiskt i pausen att vi inte skulle kunna lösa det och satt med en backup- plan för att ta oss igen andra akten. Det gick otroligt bra även med lite rokader. Välvilja och lite jävlar anamma från allt och alla. En grym producent som smittar av sig på sina artister. Starkt ledarskap!! Patrik Krall är en fantastiskt sådan! 😍👊🏼


Ca 6-7000 i publiken igår..;)


3 kommentarer

Hej Charlotte.. Rätt så lustigt,men nyss hemkommen från vår lilla roadtrip.Bodde bla på Åkerblads i Tällberg och även på Hallstaberget i Sollefteå. När jag läser om Diggilos resa så påminns jag om allt det vackra vi fått skåda. Sverige är fantasktiskt….Ha en fin fortsättning på er stora roadtrip

Roligt att du tycker om min födelsestad Sollefteå👍
Ja det är magisk utsikt från hotell Hallstaberget!
Efter att ha flyttat upp som pensionär från Stockholm till Tåsjödalen kan jag berätta att även jag tar in på Hallsta emellanåt, bra mat och trevliga shower! Sist Tommy Nilsson 😀👌

Vilken fantastisk härlig kille ni har!
Adrian utstrålar enorm trygghet, glödje och musikalitet💗
Ha en fortsatt fin sommar och vi ska försöka komma till Båstad.

Skriv en kommentar