Lite av allt…

Vilken dag. Började i Nyköping som de tidiga dagarna, men repetioner inför Diggiloo.

Vaknade med smärta i bägge njurarna vilket inte kändes så bra. Har jämnt av urinvägsinfektionsedan tt par v tillbaka. Har haft ont av det lite till o från och jag har trott att det ska ge med sig. Men Nix… nu  hade det traskat vidare till njurarna…

Vi var färdigrepade vid lunch så jag satte mig i bilen och styrde den mot Akuten i Sthlm. Hade börjar fått svårt att andas för det tryckte så hårt i ryggen. Suck.


Smärtlindring och antibiotika intravenöst i väntan på provsvar.

Alessio hade föreställning med skolan på kvällen ich dessutom fyllde syrran 40 år. Ville inte bli inlagd denna dagen.

Hade för mycket vita blodkroppar men sänkan  var ok så jag fick åka hem med medicin och hoppas att den biter så jag slipper åka tillbaka o bli inlagd. 

Jag åkte hem, bytte om och tog med Adrian till Alessios föreställning. Så duktiga och väldigt fint!!

Sedan till La Piazza i Djursholm för att fira syrran med hela familjen!!! Min fina lillasyster som jag älskar så mycket har nu blivit 40 år;)) Såklart att det ska firas med presenter och uppvaktning! Riktigt trevlig kväll även om jag var väldigt sliten efter dagen.
 1. Tråkigt att höra, hoppas du mår bättre snart! Var rädd om dig och krya på dig! ❤️
  Kram, Janine

 2. Åh vad jag känner igen mig. Har hög smärttröskel och går ofta med urinvägsinfektion. Gick så länge att jag fick njurbäckenibflammation och inlagd på sjukhus. Hoppas du mår bättre❤️❤️

 3. Usch inte kul. Skönt att höra att du är piggare🖒. Ett bra knep är nör man känner första symptomet är att dricka citron pressad (färsk eller sån på glasflska) jättesurt absolut. Men är bra för då blir urinen så sur så bakterierna trivs inte.

 4. Du är lite lik min egen lillasyster. Jag brukar skälla på henne och säga att hon är för envis för sitt eget bästa. Samtidigt älskar jag henne över allt annat så jag hade gjort precis som du och bitit ihop och firat min syster.. ❤️
  Krya på dig😘

 5. Nu när du räddas av antibiotika. Bra att tänka på när grilltiderna börjar. Ju mer du langar grönisar och till exempel vego-Oumph på grillen desto större chans är det att våra barn och vi överlever små sår. Eller en urinvägsinfektion. Eller blodförgiftning.

  “Antibiotika är en ovärderlig, men hotad resurs inom sjukvården. Problemet beror delvis på att det globalt strösslas med antibiotika i köttproduktionen. Det säger professor Björn Olsen, som efterlyser ett totalstopp för antibiotika inom jordbruket.
  Björn Olsen är professor i infektionssjukdomar på Uppsala universitet. Han känner en stark oro och brinner för att öka medvetenheten om antibiotikaresistens.
  – Den här överanvändningen av antibiotika vi använder inom köttproduktionen. Det är ju en slags våldtäkt på ett av medicinens största mirakel, säger han.”

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/en-valdtakt-pa-ett-av-medicinens-storsta-mirakel?cmpid=del%3Apd%3Any%3A20170512%3Aen-valdtakt-pa-ett-av-medicinens-storsta-mirakel%3Anyh

 6. Hej Charlotte.
  Krya på dig.Ta hand om dig.Och var rädd om dig.Så får vi hoppas på att du blir bra snart.
  Kram från Marianne.

 7. Hej Charlotte!
  Vilken kämpe du är…hoppas det går över fort och att det inte är något allvarligt. Krya på kram!
  Johanna

 8. Men å, hade du inte ont när du pinkade??! Jag går till doktorn så fort jag känner minsta svid när jag går på toa.

 9. Krya på dig fina Charlotte ❤ beundrar dig som får så mkt gjort utav dygnets alla timmar. Du får gärna skicka lite energi till mig oxå.. va rädd om dig. Kram

 10. Hoppas du mår bättre nu! Vad fint du skrev i ett tidigare inlägg om att det gått 5 år sen du träffade din man Anders. Jag är så glad för din/er skull och ni verkar ha det så fint ihop. Självklart är det inte lätt med förhållanden men med vilja och kärlek så går det. Jag träffade också min man för 5 år sedan och innan dess var jag ensam sedan 5 år med min dotter. Nu har jag och min man fått två barn till på 4 och 2 år. Så jag känner lite igen mig i er berättelse.
  Ingen sångkarriär i sikte dock ;-) Hoppas ni får fortsätta ha det bra ihop hela familjen!!!

 11. Skönt att Du fått bukt med det så snabbt. Men kan säga att har det gått upp i njurana bör man ta det väldigt försiktigt. Men läkarna kanske säger annorlunda idag mot tidigare. Jag blev inlaggd i 10 dagar med pennicillin i intravenöst. Tyvärr så får jag urinvägsinfekton väldigt ofta efter det. Så jag säger bara det ta det lungt. Man kan inte leva på pennicillin.
  Sköt om Dig o ta det lubgt tills bakterierna är borta.

 12. Hej Charlotte! ( min namne :o) )

  Hoppas att medicinen börjat verka nu, kan ju inte vara skönt att ha så ont! Vad bra att du tog dig till läkaren!
  En liten fråga, jag vill gärna bleka mina tänder, du har så fina och tänkte höra vart du gått någonstans?

  Kram och krya på dig!

 13. Testa tranbärskapslar från hälsokostaffären. Det funkar för mig. Eller så kan du prova att sjuda en tredjedels kruka persilja i en liter vatten. OBS, sjuda EJ koka! Låt kallna och drick under dagen. Krya på dig!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..