Stooor leverans

2017-04-21 3 kommentarer
Livsstil

Idag kom en ny stor leverans av skivor. Vi har lite att ta hand om…  men roligt!!

Precis tillbaka från fjällen och idag har jag fixat en massa grejer på kontoret. 

Syrran kom förbi och hämtade lite produkter… behövde lite shimmering nu när vi går mot ljusare tider och vill vara fina om benen. Även en imorg doft som The Girl har. Doftnoter som äpple, svartvinbär, citron, Mysk, cederträ mm…;) Fräsch!!

Finns att beställa på CharlottePerrelli


Nylackade naglar på NH nails. Gossip Girl i gelish. Somriga inför Palma på söndag:)


Var på ansiktsbehandling på Quisi… så skönt ich välbehövligt då Huden höll på att kracka ihop efter 10 dagar i kyla i fjällen. Nu ska jag dränka huden i olja:) Så skönt!!! Beroende av denna lilla flaska….

3 kommentarer

Skriv en kommentar