För dimmigt för att landa….

Tvi!!! Alltid lika obehagligt…. man ser marken mellan molnen och inser att vi snart är nere, precis då ökar piloten och stiger istället för att sjunka. Avskyr den känslan. Tur man vet att piloterna på SAS är grymma och enormt erfarna.

Alessio var med mig på denna snabbvisit i Norr och det blev ett supermysigt dygn.

Grymt bra band som kompade mig och Magnus Carlsson och sedan alltid lika kul att hänga med dem. Vi hann göra marknaden och lkka Thai:)) Alessio köpte med sig godis och munkar till hotellrummet, sen låg vi och slappade och jag läste bok. Love Warrior.


  1. Magnus o du har alltid roligt o kul tillsammans o tris ihop ,kl att dia barn vill följa med mamma på jobbet , lite annorlunda jobb än vad dom flesta mammor har för arbete. Otäckt med dimma o just vid landnig. Ha en fin dag !

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..