Tack!

Hemma igen och Mello är över för denna gång för mig. Har varit en underbar resa och jag är på riktigt otroligt tacksam! Jag har haft så kul och jag känner mig stolt över gårdagen. Har inte alls känt mig rädd, blasé eller orolig för resultatet. Det har enbart känts fantastiskt. Jag har kunnat njuta av att stå på scenen inför ett fullsatt Scandinavium vid tre tillfällen. I lördags kväll efter framträdandet stod en del av publiken upp och jag vart nästan rörd. Otroligt häftigt upplevelse när man kastar sig ut ur sin comfort zone och jag känner idag enbart Lycka. Det hade självklart varit magiskt att gå till andra chansen och ändå mer fantastiskt att gå till Final men jag har varit ganska insiktsfull i denna process. Jag vet att det är svårt att slåss mot upptempo låtar eftersom kidsen föredrar det. Det är ingen nyhet för mig och därför var jag väl förberedd på att detta resultatet låg nära tillhands. Men eftersom jag gjorde så gott jag kunde och är nöjd med det så känns det faktiskt bra.

Jag vill verkligen passa på att tacka alla er som följer mig och framför allt till er som orkar peppa, som bryr sig och skickar upplyftande meddelande. Det betyder Såå mycket. Mer än ni kan ana. Jag får så mycket av det andra också… så det kan vara skönt med en frizon där vi är snälla mot varandra. Puh! Tack för det!!!❤️

Nu finns låten att lyssna på på Spotify och har just nu börjat klättra på iTunes listan – hjälp mig gärna få upp den ytterligare!

Hoppas ni gillar mina nya låtar, jag njuter så enormt av att få presentera något nytt. Det känns fräscht och roligt och nu finns det 4 sprillans nya låtar… på fredag släpper jag nästa. Spår i Sanden som jag skrev på Bali.

Kram till er från mig!

Här kan ni lyssna på de 4 låtar som är releasede från kommande albumet.