Lilla Du

Idag släpptes min andra singel från Mitt Liv

ANNONS
ANNONS

Jag har varit frispråkig och berättat om mina missfall, bland annat i min tredje träningsbok som heter ”Charlottes Gravidbok”. Var tredje kvinna går igenom detta i sitt liv, vilket gör att vi borde prata mer öppet om det. Smärtan när det inte fungerar, när ett litet hjärta sluta slå och du är oförmögen att kunna påverka det. Det är tungt. Jag vill med denna låt lyfta detta ämne lite till och hjälpa till i sorgen för de som befinner sig där. Jag är otroligt tacksam som fått tre friska fina barn.

Låten finns nu på alla digitala plattformar såsom Spotify & iTunes.

 1. Hej Charlotte! Ville bara berätta att du berör otroligt med den här låten! Står och lagar mat medan jag lyssnar och får en klump i magen. Har gått igenom både missed abortion och en dödödd pojke. Lyckligtvis har jag två friska barn som jag är otroligt tacksam för. Lycka till i mello på lördag, jag hejar på dej!!

 2. Hej Charlotte!
  Det var en väldigt vacker låt! Är nu 50 år gammal och har inga barn för det blev aldrig så då jag helt enkelt inte kan få barn. Fått två bonusbarn genom min man istället😀. men det som slår mig är att min mamma fick missfall då jag gick på lågstadier dvs på 70 talet. Satt och tänkte att det får bli en sång får ett syskon jag inte fick för så blev det ju. Fick dock senare ett syskon då mamma blev gravid igen. Tack för en fin sång och välkommet till Gbg!!
  Lycka till på lördag! Kram Camilla.

 3. Hej Charlotte!
  Tror min kommentar försvann…
  Jag lyssnade på din låt lilla du och vill tacka för den! Den var väldigt vacker! Jag är snart 50 år och har inga barn, det blev aldrig så.!däremot två stora bonusbarn genom min sambo. 😀
  Jag sitter och tänker att denna låten får bli till mitt ofödda syskon sim jag aldrig fick då mamma fick missfall på 70-talet. (Det blev dock ganska snart ett syskon i alla fall snart efter mammas missfall)
  Tack för din sång och välkommet till Gbg!
  Lycka till på lördag! Kram på dig! /Camilla.

 4. Jag har haft 7 missfall och jag blev väldigt glad när jag läste att du delar med dig och att du tycker att det är viktigt att man pratar om det.
  Folk förstår inte hur det känns.
  Missfall efter missfall.
  Nu är jag gravid igen men kan inte glädjas.
  Hur tar man sig igenom.?

 5. Låten Lilla du tog tag i mig och jag grät en skvätt.
  Oerhört stark låt. Stor kram till DIG o Anders❤️

 6. Vilken stark låt! Jag har lyckligtvis inte varit med om missfal men tycker att texten berörs mycket att mina tårar rinner nerför mina kinder. Ser fram emot alla låtarna på den nya skivan och lycka till på lördag. Kram

 7. Även jag har haft några missfall och visst är det en sorg som alltid finns i ens hjärta <3

 8. Älskar låten!! Gick rakt in i hjärtat och gav gåshud trots att jag inte själv varit med om det och inte heller har några egna barn än. Kram

 9. Kritik från en melloexpert:
  Hur jag än räknar hamnar Charlotte Perrelli sist. Jag har all respekt för att hon vill trampa upp nya stigar, men om de här krystade klyschorna ska föreställa något uppriktigt och äkta så föredrar jag att man fortsätter med yta, bling och tonartshöjningar.

 10. Tack Charlotte!
  Denna sång förmedlades med så mycket energi. Det var inte bara orden som berörde mig djupt, energin som kom tillsammans med orden gick på djupet av mig själv och frigjorde så mycket sorg, Tack! Hoppas du är medveten om hur gudomlig du är och all ljuvlig inspiration du sprider. Önskar dig all lycka till på lördag.
  // Katarina

 11. Oj vilken vacker berörande låt o din känsla när du sjunger, så äkta, tårarna trillade efter bara några ord. O vilka snygga kläder du ska ha imorgon på Mellon, du är en inspirerande kvinna på många sätt, inte minst nu när du väljer ett nytt sound!

 12. Åh, vad bra att någon vågar prata om det! Det känns så otroligt tabu att prata om missfall. Jag själv tänkte att de inte skulle hända mig/oss, vi fick vår dotter och blev sen gravida igen efter ca 1 år. Men de slutade med missfall för ett par veckor sen. Så inser man att det är så otroligt mycket vanligare än vad man tror..

 13. Vad bra att du tar upp det här. Jättefin och berörande låt.
  Har också haft flera jobbiga missfall med stor saknad, men även fyra underbara barn.

 14. Gråter till din vackra sång! Missfall är em del av livet och jsg förstår inte varför det är så tyst om det. Vi har också ett litet pyre med små små vingar i himlen, som kom mellan våra två friska döttrar. Det var en livskris att mista henom. Tack för att du sjunger för dessa små och deras sörjande föräldrar ❤ STARKT!

 15. Så starkt av dig! Jag tycker också att låten och framförandet i Mello var magiskt fint.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..