Unika armband från Visa under Eurovision

Jag älskar ju nya och innovativa lösningar. Inför Eurovision lanserar Visa en limiterad upplaga av unika betalarmband som använder samma teknik som kontaktlösa kort som man bara blippar för att betala med. Att betala kontaktlöst är redan väldigt populärt i Europa (ett av fem Visaköp är idag kontaktlöst) och det går hela 7 sekunder snabbare än ett köp med chip eller pin! I framtiden kommer vi också kunna betala med klockor, smycken och andra spännande föremål.

sponsorskylt VISA

Du kan betala med ditt blipparmband hos alla affärer som accepterar kontaktlös betalning, över hela världen. Bland annat kommer armbandet fungera i Eurovision Village i Kungsträdgården samt på arenorna Globen o Tele2. Super smidigt när det är mkt folk och full fart – att slippa släpa plånbok och leta efter kort o kontanter. Med armbandet kommer du få gå före i utvalda köer samt få fina erbjudanden på mat, dryck och stylingprodukter på plats i Eurovision village och på arenorna.

eurovision-2016-logo

Vem som helst kan skaffa ett armband, limiterad upplaga så först till kvarn! Hämta ditt armband i Visas tält i Eurovision Village i Kungsträdgården. Mer info på visa.se/blippa.

Om du är sugen på att börja betala kontaktlöst så kan du höra med din bank när de lanserar kontaktlösa kort. Tills dess kan du blippa med Visas blipparmband.

VISA_Armband_Rund_Update02-2[1]

TÄVLING
Nu har jag fått chansen att, tillsammans med Visa, tävla ut två biljetter till The Grand Final den 14 maj (värde ca 4400kr) och två biljetter till The Family Final den 14 maj (värde ca 1600kr).

För att vara med och tävla behöver du bara svara på frågan:

Under vilket belopp behöver du inte använda pinkod när du betalar kontaktlöst?

Svaret på frågan hittar du här Visa.se/blippa.

Maila ditt svar till eurovision@edelmandeportivo.com och motivera varför du ska vinna genom att berätta om ditt bästa Eurovision-minne så är du med och tävlar om biljetterna. Skicka in ditt svar senast den 10 maj.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

//
//

LOADING..