Tröttsam oLustig kille

Tänk att behöva hitta på scoop varje dag?? Det kan ju inte vara lätt men någonstans måste man hålla sig inom ramarna och det är inte ok att hitta på eller tro på sina uppgiftslämnare till 100% utan att göra research. Jag tycker verkligen inte detta är ok. 

ANNONS
ANNONS

 

 
Ola Lustig uttalade sig imorse på NRJ och hittade På att jag körde runt med tyska regplåtar för att slippa parkeringsböter och för att slippa bet trängselskatt. 

Definitivt inte ok. Nu har han gått ut och sagt att allt var ett aprilskämt? Och att han blivit ” lurad/ blåst” av sin källa.

Verkligen roligt! Speciellt då effekten ser ut så har på sociala medier?
 

  
  

Undra om dessa människor som skrivit dessa inlägg skäms för att de gick händelsen i förväg…. Reagerade lite snabbt utan att veta om det Ola berättade hade täckning eller omsedda människor vara skiter i det och tycker att man som offentlig bara ska acceptera detta??

Jag är lite förbluffad…..

 1. Hej Charlotte!
  Jag förstod direkt imorse när jag hörde det att det inte kunde vara sant! Mycket iproffsigt av ola att inte kolla upp info ordentligt innan man går ut med det i radio. Mycket dålig stil!
  Jag tycker Ialldall att du är underbar och härlig på alla sätt. Det är ola och alla dom andra som borde skämmas.!
  Kram på dig !

 2. Många av de där kommentarerna ser väl ut som avundsjuka. Tycker jag i alla fall, Charlotte. Kram:)

 3. Tyvärr..tragiska människor finns det gott om!! Man slutar aldrig förvånas…
  Verkligen ledsamt o samtidigt blir man så jvlar förbannad!! Sen att vissa sjunker så lågt att man går till personangrepp..ids ens kommentera ens utseende negativt…Så lågt!!!
  Du är äkta, så vacker och har en helt fantastisk röst! Sen bleker nästan halva Sveriges befolkning tänderna och har löshår. Även jag har testat det o ser inga som helst fel i det! Den där Lustig har då verkligen rätt efternamn!! Bläääää!
  Kram på Dig vackra kvinna!

 4. Åh herregud, jag kommenterar aldrig men vill stötta dig och förstår att det blir obehagligt när folk vänder en ryggen så snabbt och dessutom för något som inte ens är sant. Det måste vara den jobba baksidan, men jag skriver för att visa att jag aldrig skulle tro på sån skit..
  Kram på dig

 5. Tycker fruktansvärt synd om dig och din mamma för hon blev ju också indragen och “idiot” förklarad i programmet i morse. Tycker det är konstigt att NRJ efter att “kommit” på att detta är årets aprilskämt (?) fortfarande vid 17.30 kör jingel på årets scoop på radion och hänvisar till detta. Fruktansvärt lågt.
  Massa kramar till dig/er och Monika.

 6. Så fruktansvärt att du ska behöva vara med om sånt här :-( Anmäl för detta är f_n inte acceptabelt…. Svenska avundsjukan, där finns tydligen inga gränser!!!

  Kramar till dig från Skåneland

 7. Såå tråkigt att höra!!
  Vill med detta meddelande stötta dig och hoppas du finner styrka att ta dig vidare i livet utan att detta påverkar allt för mycket. Tråkigt att det alltid ska vändas och vridas på allt och att fula kommentarer haglar. För att inte tala om Ola….. Skäms Ola!
  Vi som lärt känna dig via din blogg gick definitivt inte på detta. Vi är många som står på din sida och vet vem du är och framför allt att du inte skulle göra något sådant som du är anklagad för.
  Styrka till dig som får stå ut med både det ena och andra. Samtidigt är jag glad över att du ger så mycket av dig själv och ditt privatliv i bland annat din blogg men förstår att det också “kostar” en del.

  Hoppas du kan lägga det här bakom dig och gå vidare inom det snaraste. Låt det inte bli någon energi-tjuv.
  Glöm inte att vi är måååånga som tycker du är en fantastisk person och uppskattar att läsa det du skriver på din blogg/din musik m.m.

  Kram Evalill

 8. Blir både arg och ledsen när jag läser kommentarerna från alla dessa människor. Jag förstår att du inte tar dig till det, vet att du är smartare än så, men det är ändå bedrövligt. Onödiga kommentarer, vare sig den här “historien” hade varit sann eller inte.

  Det här är så klart inte acceptabelt. Vilken rätt har den människan att ens skriva såna saker? Det är ju nånting han i så fall skulle tagit med polisen och inte svenska folket. Oacceptabelt!!!

 9. Men ,, seriöst ,, hur dumma människor finns det egentligen ,,??som går på sånt där ? Och Ola ,, han måste ju verkligen gömma sig nånstans efter detta !! O sen skylla ifrån sig o säga att det var ett 1a april skämt !! 1a april skämt ,,, de ska bara vara “ute” den dagen INTE två dagar före !! Så ingen kunde gå på det ,,!! Resten ,,, är bara avundsjuka ! Nej stå på dg Charlotte ,, du är helt fantastisk !! Stor kram !! ❤️

 10. En sak som vi alla borde bli bättre på är att vara KÄLLKRITISKA på nätet. Vi accepterar så otroligt mycket skit /osanningar/ påhopp utan att ställa oss frågan: är detta rimligt och sant? I dagens värld kan man klippa och klistra ihop vilka sanningar som helst. Tänk på det…

  Vad gäller dig så uppfattar jag dig som en reko människa och det är det jag utgår ifrån när jag läser om dig. Punkt. Tyvärr så blir ni offentliga personer påhoppade just för att ni är offentliga personer.

 11. Jag läste att du skulle “vidta rättsliga åtgärder”, stämmer de? Jag förstår att det inte är roligt när det står osanningar om en men är det inte lite väl att få vidare med en sådan sak? Jag menar, spelar det verkligen så stor roll om du har svenska skyltar eller inte?

 12. Tragiskt, tragiskt när en radiostation måste slänga ur sig saker om en populär känd person, för och komma på tapeten(alltså att bli nämnd i media)Jag vet i alla fall att Ola? om det var så hans namn var följer inte din blogg, där hade han annars kunnat se ditt bilköp i Stockholm, tror det var Nacka?
  Sen en annan sak du är inte en sådan person som skulle göra något sådant, du är en person med båda fötterna på jorden. Du utstrålar godhet och ärlighet, en person med ett stort hjärta.
  En annan sak, din låt på mellon super bra!!!!!!!!!
  Kram på dig!
  Camilla i Karlstad

 13. Vet inte vad man ska saga, skäms för mänskligheten,
  Hur är det möjligt att vuxna människor agerar på detta viset.
  Stor Kram till dig Charlotte

 14. Små människor med stor avundssjuka!! Såna som väntar på ett tillfälle att ösa ur sig lite skit. Ta inte åt dig! Kram

 15. Charlotte, du är fantastisk och har betytt så mycket för mig. Vad är det för idioter som skriver sån här skit?? Dra åt hxxxxx!! Skaffa ett liv och låt Charlotte vara.

 16. Hej Charlotte ;)
  Jag är förvånad över huvudtaget att folk ens trodde på detta?!
  Varför i jösse namn skulle du göra en sådan sak??!!
  Jag såg det på en utav kvällstidningarna och det enda jag tänkte var precis som du säger själv. Att nu finns det inte längre något att skriva om så då gäller det att hitta på……tycker synd om alla “er kändisar” som inte kan få leva ett liv utan lögner från reportrar <3 Kram

 17. Svenska avundsjukan…vad det grämer folk att det går bra för vissa…sträck på dig Charlotte…o ge klanten en rejäl känga för sitt glappande media,tryck till honom rejält…det förtjänar han..kram på dig :-)

 18. Hej Charlotte!
  Ja vad ska man säga?
  Förstår inte hur människor oavsett kön eller ålder bara kan häva ur sig elakheter och direkta påhopp utan att ha minsta aning om vad de pratar om.. nämligen dig…
  Jag skäms över utvecklingen som vi ser nu, folk verkar totalt avtrubbade, och har noll känsla och empati för andra människor, utan ger sig rätten att kritisera hej vilt utan nån som helst tanke om medmänsklighet.
  Stå på dig Charlotte!
  Du är en fantastisk person.

  Kram Lotta

 19. Så tråkigt – Inte okej-skitdåligt av Ola, kommentarerna luktar avundsjuka, heja dig Charlotte hoppas det löser sig på ett bra sätt

 20. Tänk om vi alla kunde lägga band på oss, ta ett andetag och tänka efter innan det att alla de där ovettiga tankarna kommer ut i cyperrymden. Detta var synnerligen obehaglgt och om jag vore dig skulle jag nog anmäla kanalen. De måste väl ha en ansvarig utgivare som ska se till att det är fakta och inte rena lögner som sprids i etern.

 21. NRJ, nja…den kanalen har jag slutat lyssna på för längesedan.
  INTE OK Ola!!!! Kram till dig Charlotte

 22. Aldrig kommenterat men nu var det dags. Vilket förtal. Fruktansvärt. Så jävra lågt. Du är bäst Charlotte!

 23. Bra att du lägger ut och visar alla som kommenterat utan att invänta fakta!
  Förfärligt att skriva så om en mamma som har barn också. Hoppas de som kommenterat får skämmas riktigt ordentligt nu. Bra Charlotte!

 24. Detta är baksidan av internet och snabb kommunikation
  och den förbenade svenska avundsjukan !
  Skäms NRJ ! Sådana här “avslöjanden” ger dålig smak i munnen
  Stor styrkekram till dig och din familj <3
  Kram Anki

 25. Hej Charlotte!
  Tragiskt att folk inte har något annat att bry sej på.
  Skulle vilja höra var man kan köpa T-shirten du har under mocka västen i tidigare inslag.
  Ha det bäst
  Kram Susanne

 26. Helt sjukt. Jag tror jag minns att du tom bloggade om när du hämtade ut bilen på Bilia?! Världens enklaste att kolla upp. Hoppas du vet att det finns ännu fler som tycker du är grym och inte lyssnar på skitsnack!

 27. Jag säger bara en sak; den svenska avundsjukan. Sedan kan man ju fundera på vad som händer i denna Lustigs liv om detta vore sant och var ett Scoop……..Vet inte om man ska skratta eller gråta.
  Ha det gott Kram

 28. Trist att folk inte kan tänka till innan de reagerar på något som säjs. Tänka kritiskt. Tyvärr är människor godtrogna. Men en erfaren mediaperson som Ola Lustig borde kunna göra sitt jobb vid det här laget. Dåligt, dåligt.

 29. Killen borde byta namn till Olustig. Undrar om han kände sig lycklig när han skrev inlägget. Bästa Charlotte lev ditt underbara liv och tänk inte på all avundsjuka som finns. Kram!

 30. Blir ärligt talat lite rädd att man kan reagera så utan att kolla om det verkligen stämmer… Hur ser deras dagliga liv ut egentligen, lika snabba att döma där…?
  Jaja, du vet bäst Charlotte men förstår fult och fast att när man läser kommentarerna är det lite svårt att bara borsta bort det. Hoppas ändå att du kan göra det!!
  Kramar till dig vackra duktiga Charlotte!

 31. Bedrövligt att köra scoop på det här sättet. Någon slags kontroll skulle även skvalkanalerna på radion ha. Blir ledsen för din skull när folk skriver som dom gör i kommentarerna. Att sen skylla på första april skämt gör ju att Ola framstår än dummare.

 32. NRJ har tappat all eventuell respekt jag hade för dom iaf. Ansvar för vad man släpper ut i etern liksom… och alla kommentarer.. till 150% avundsjuka ! Usch usch!! Finns mkt att säga om O Lustig med flera, men.. dom är oftast inte värda energin.

  Har efter att jag började följa din insta och blogg förstå HUR mycket du jobbar för att ha det du har. RESPEKT !! Jag tycker du rockar som FAAAAN !!!! GO GIRL !!!!

 33. Usch vad besviken man blir på människor, kommer inte lyssna på NRJ mer, kul efternamn den där Ola har….. skitkul Aprilskämt!!

 34. Som vanligt, är man inte intressant själv får man prata skit om andra. Stäm honom och markera! Är det någon man tappar respekten för så är det honom!

 35. När jag ser de där kommentarerna som folk hävde ur sig utan att ens bemöda sig om att kolla upp om påståendet var sant eller inte, så kommer jag att tänka på följande citat.

  “Great minds discuss ideas; average minds discuss events; small minds discuss people”

  Det är verkligen tragiskt hur folk kan ägna så mkt tid åt att skriva negativa kommentarer om andra människor på nätet. Måste vara någon slags tecken på att personerna ifråga antagligen inte mår speciellt bra själva.

  Stå på dig Charlotte!

 36. Alltså detta är inte OK! Du måste gå vidare med detta och stämma Ola Lustig o NRJ! Ta hand om dig!

 37. Svenska avundsjukan! Tragiska människor som inte har annat att göra än att titta på sociala medier! Det är alltid lättare att häva ur sig negativa kommentarer än positiva.

 38. Felsägning, skämt eller lurad – det får Ola stå för. Men reaktionerna från folket, vad är det som händer?! Missade alla grundskolan eller? Fy för dessa människor som själva borde titta sig i spegeln och fundera på vad det är de skriver. Att du och din familj ska få utstå sådant “bara för att ni är kändisar” det är verkligen inte ok!! Usch, jag skäms på deras vägnar – eftersom vi tillhör en skara helt vanliga människor. Gudskelov har några (inkl mig själv) förstått vad internet och nättrollen är för något! Beklagar verkligen att du får utstå sådant här – gillade starkt att du lagt upp det på bloggen <3

 39. Tråkigt och inte ok! Folk i allmänhet behöver vara bättre på källgranskning! Speciellt när man basunerar ut saker på radio.
  Stay strong!

 40. Svenska avundsjukan ALIVE AND WELL.

  Tro på en lögn och hoppa på dig…jag är inte imponerad över dessa människors intellekt. Eller saknad av?

 41. Linn! Tänk efter lite.. Har inte med skyltarna i sig att göra. Det viktiga i historien är att Charlotte ska ha struntat i att göra rätt för sig. Nu va det ju inte så och jag trodde inte på det en sekund. Varför inte det? Jo för att jag VILLE inte tro det. Sett för mycket av Charlotte för att inse att det inte va sant. Men många VILLE tro det pga att folk verkar njuta av att trycka ner skit i folks halsar för att må bättre själva!! Kram på dig Charlotte från en annan Charlotte !

 42. Oproffsigt av Ola jag som annars brukar gilla deras program men detta var bara så dåligt. Tyckte dock det lät så osannolikt när jag hörde det så jag trodde inte på historien redan då. Trist att en tjej/kvinna inte får vara framgångsrik i Sverige utan att folk blir avundsjuka. Ha en bra kväll Charlotte :-)

 43. Jag behöver definitivt inte skämmas då jag var den enda som skrev im man verkligen visste att detta var sant o att faktiskt var 1 april så jag skrev inget dåligt utan ifrågasatte istället. Men då alla andra kommentarer var negativt så förstår jag att det var svårt att se en enda som inte var det.
  Han gjorde verkligen bort sig där o man kan hopps att han verkligen lärde sig något. Tyvärr var skadan redan skedd här :(

 44. Är väl inte mer än rätt att ta till rättsliga åtgärder kan jag tycka, ska en radiokanal verkligen kunna säga vad som helst och komma undan med endast en ursäkt? Näe, det känns som om de har lite mer ansvar än så och kan de inte hålla det ansvaret så är det självklart att det ska bli åtgärder! Annars kan vi ju bli tvungna att höra sånt här skitsnack varje dag! Något ska man väl ändå kunna få lite på?!

 45. Obehagligt och osmakligt “skämt”! Tur att du får en mängd smöriga och tröstande kommentarer!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..