Fars Dag

Fars Dag!!!
Vi körde hem pojkarna till Nicola så de fick överraska m tårta och presenter, de var såå glada och tycker det är så roligt att få fira sin pappa!!
Sedan åkte vi till Täby centrum och åt en supergod lunch på Melanders Fisk. Såå gott!! Hummersoppa, Fiskgryta och lasagne, Kyckling och köttbullar. Salig blandning och alla var nöjda.
Vi firade såklart Anders hemma m tårta och presenter och fick en mysig eftermiddag.
Det blev lite egengjort, lite köpt… Manchettknapparna med barnens graverade namn kommer ifrån Inovadesign.
Min pappa bor kvar i Småland och jag får skicka presenter… Tråkigt att inte bara kunna svänga över och bjuda på fika:(
Men här är han, väääärldens finaste pappa med ett ❤️av Guld.

20131110-164055.jpg

Grattis älskade Far!!!

20131110-164135.jpg

20131110-164142.jpg

20131110-164148.jpg

20131110-164157.jpg

20131110-164204.jpg

20131110-164212.jpg

20131110-164220.jpg

20131110-164227.jpg

20131110-164235.jpg

20131110-164243.jpg

20131110-164250.jpg

 1. Hej!
  Vill inte låta som en surtant men….de goda ribsen du skrev om i ett tidigare inlägg kommer från grisar uppfödda i Tyskland, de har ungefär samma djurhållning som England, dvs ungefär precis så som i klippet du la upp och som vi förfärades över.
  Något att tänka på INNAN man handlar, titta efter den svenska flaggan.

  Tack annars för en kul och inspirerande blogg!

 2. Hej Charlotte!
  Vad fint ni firade Anders. Jag skulle vilja säga till alla ute i landet att ta vara på era föräldrar och uppskatta dem. Hör alldeles för ofta att jag hinner inte hälsa på, jo det gör ni! Jag skulle ge allt om min älskade pappa hade funnits idag. Han gick bort alldeles för tidigt, knappt 70 år. Egentligen hoppas jag att det blir data och mobilfri dag istället.
  Kram Lena

  1. Eva Eva…. Jag vet inte vilken typ av familj du är uppfostrad. Jag liksom många andra är uppfostrade i att uppskatta sin far på just denna dagen som vi kallar Fars Dag. Mina barn ritar, har sytt på syslöjden, gjort pappfigurer, div olika saker till mig och sin pappa på just Fars dag och vi GER alltid någonting. Kan variera i allt från stort till smått, men du kanske inte har förmågan att ge…

   Dina senaste kommentarer tyder på en sak. Du verkar inte vara lycklig utan drivs av bitterhet.

   Shoppa, shoppa, shoppa. Att du bara orkar.
   Varför i alla sina dar är det ok (enligt er) att ösa galla över Meta när hon kritiserar men när hon vågar andas lite kritik mot CP så kastar ni er fram till försvar?
   En arbetslös kille hade aldrig kunnat köpa de presenterna. Undrar just vad som styr ”kärleken”?
   Är du avundsjuk på pannhöjden också?
   Och jag älskar Helens ironi :)

   Jag säger bara: Eva… att du bara orkar…..

 3. Firar också min Far på Fars Dag men vet att uppskatta honom alla dom andra 364 dagarna också, liksom jag gör till min Mor på Mors Dag.
  Detta är ett bra tillfälle för alla handlarna att dra nytta av den dagen.

 4. Jaa, det var fanken vad det blivit sur-tantigt här då ;) Min mamma dog när hon just fyllt 60 och min pappa när han var 69. Passa på och i stort och smått fira dem och hylla dem för att de gett er livet. Sedan finns det tyvärr många som har tråkiga erfarenheter av sina föräldrar, det är tragiskt !! Låt var och en få fira och göra som den vill, sprid glädje i stället för elakhet, det blir som ringar på vattnet, livet är tillräckligt jobbigt ändå för att vi ska pladdra om bagateller. Var och en är sin egen lyckas smed !!!

 5. Bra svarat Charlotte! Ær otroligt imponerad øver att ni har fått ihop 2 fina familjer. Det ær en utmaning och det ær inte alla som får till det.

  Stå på och njut tillvaron

 6. Jag förstår inte varför Eva över huvud taget läser denna blogg Kan man inte vara snäll & läsa bloggen utan att skriva en massa elaka inlägg så låt bli & läs en blogg som passar din smak Med vänlig hälsning Karin

 7. Men för H-VETE Charlotte vilken kommentar : “en arbetslös kille hade INTE kunnat köpa DOM presenterna !?

  Enligt dej Sitter kärleken i dyra exklusiva prylar?
  Är det inte tanken som räknas?
  Min gubbe fick en puss på kinden(han får pussar andra dagar oxså) å ett GRATTIS, han undrade varför jag grattade honom…..?

  Tycker att det har gott för långt i samhället när man ska visa sin kärlek GENOM känslokalla meningslösa prylar,blir vi lyckligare?
  Nää snarare ångerst-tyngda För att till nästa gång BLIR TVUNGEN att hitta på nå´t ÄNNU dyrare å ÄNNU exklusivare!!

  1. Lilla vän… Tror inte du förstod min kommentar. Det var inte JAG som skrev det!!! Det var en bloggläsare… Jag uppmärksammade enbart hennes attityd! Dessutom skrev jag klart och tydligt att här hemma gör vi dessutom egna presenter. Missade du dem detaljen. Jag börjar tröttna på det här!

 8. Hej. Ni verkar va en jättemysig familj,så roligt att följa din blogg. Kan tala om att min man och din pappa är klasskompisar.Vi umgicks lite med dina föräldrar i ungdomen :) tycker därför det är extra kul att läsa bloggen. :)

 9. Hej!
  Vilket perfekt tips med manchettknappar, ska direkt beställa till make och till min svåger i julklapp:)
  Du är en skön småländska!
  /Cecilia

 10. Tänk va vettigt om du kunde skicka pengarna till välgörenhet íst………?

 11. Jag tror nog bara att folk är lite trötta på detta konsumtions samhälle vi lever i . . Därav en del bistra kommentarer.

 12. Vad trevlig och snäll din pappa ser ut! En sådan pappa skulle man ha. Den pappa jag har är inte mycket och hänga i en gran, inte ens värt namnet pappa… Kram:))

 13. Avundsjuka är den värsta sjukdom eftersom den inte går att bota Ha det så bra önskar Karin

 14. Hej Charlotte!
  Vilken mysig Far dag ni haft med fina presenter, du är en fantastisk Mamma och flickvän, du har fullt upp med allt jobb du är på och ändå hinner du med din familj, det är så fint att se! Därför är det så tråkigt att du ska får elaka kommentarer från läsare som är avundsjuka, det är så tråkigt när människor är det! Jag skulle också vilja leva ett sådant liv som dig Charlotte med ett kul jobb, snygg kille och fina barn.. men jag kan glädjas med andra, synd bara att inte alla kan det! ;)

  Kram på dig och tack för en super bra blogg och att du bjuder på så mycket!

 15. Jag skulle med glädje firat min pappa, men han är tyvärr död (2010). Passa på medans Era pappor lever. De kan försvinna så fort.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..