Invigning av Eurovision Village

Imorse klev jag upp i ottan innan resten av familjen hade vaknat och flög ner till Malmö. Det var invigning av Eurovision Village. Nu drar alltså spektaklet igång och jag var först ut på scen, jag sjöng ett par schlager låtar såklart och blev intervjuad å scenen. Jag klippte bandet till Schwartskopf Stylingbox dit folk kan gå under veckan och boka tid för en styling. Det kostar bara 100 kr och pengarna går oavkortat till Shaping Future- ett projekt som Schwartskopf har tillsammans med SOS barnbyar.

Ni kan dessutom gå in på Schwartskopf facebook-sida och få instruktioner hur ni budar på en påse signerad av mig fylld med en massa lyxiga produkter, detta sker på Tradera. Pengarna går även där till Shaping Future. Volentärer från Schwartskopf åker runt och utbildar föräldralösa  och ger dem utbildning så de kan jobba som frsörer. Detta sker i 8 länder just nu, bland annat Kambodja, Marocko, Brasilien och Vietnam.

Efteråt så gjorde jag ett par intervjuer, en med Andreas Lunstedt bland annat. Så roligt och lättsamt. Streamas och går ut i Europa.

Efter ett par snabba timmar i Malmö flög jag hem till Stockholm igen redan halv 4…det blev middag med familj och vänner i Skärgården….;)))