Jag ber om ursäkt!

Trots att jag är förbannad och riktigt irriterad för att Bonnier nu publicerat ytterligare ett  sponsrat inlägg själva utan min vetskap, så ber jag om ursäkt. Jag är alltid enormt tydlig när det förekommer reklam på bloggen. Sponsrade inlägg skrivs alltid tydligt ut. Alla andra inlägg gör jag för att jag vill tipsa er om något jag själv använder eller något jag gillar och tycker om. Vilket alltså inte är sponsrade inlägg och därmed får jag inte en krona för det.

Jag har i samarbete med Bonnier upprättat ett reklamavtal med Lumene där ex antal inlägg skulle skrivas, vilket är gjort. Jag har testat deras produkter och skrivit om det helt personligt efter vad jag tycker om produkterna, vilket är ok enligt avtal. (Ingen skugga ska falla över Lumene, de har inte gjort något fel och jag gillar deras produkter jag testat.)

Nu har Bonnier själva gått in på min sida två fredagar i rad och publicerat sponrade inlägg om Lumene fast avtalstiden har gått ut och uppdragen är utförda enl avtal. Vi har försökt reda ut det här med mailkonversation utan att lyckas. Jag vill bara förtydliga vad som hänt eftersom jag nu fått radera inlägg för andra gången då det strider mot vårt avtal att de publicerar egna inlägg på min blogg utan min samtycke eller vetskap.

Hoppas att det var sista gången det hände och att ni ska slippa se Inlägg dyka upp och sedan raderas några timmar senare!