Packar för fullt!!

Nu är jag tillbaka på kontoret igen och här packas det för fullt…Duktiga Kina & Malin packa julkartonger med parfym och shimmeringlotion…

20121022-095205.jpg

20121022-095210.jpg

 1. Det ska väl ut till butikerna då?? Köper till mig själv i julklapp för jag har doftat på ett prov och gillade din parfym och shimmering kan ju bli fint på lite brunbrända ben efter semestern som jag snart ska på. Kommer Evita till Gbg? Man kan ju hoppas på det. Vill så gärna se den men det finns ju inga biljetter tyvärr till Malmö.

 2. Hej Charlotte!
  Måste vara fantastiskt kul att få se sin egen produkt uppradad så där, härligt att det går bra! Får nog bli en julklapp till min mor i år, tror du doften passar till en 60?+

 3. Hej Charlotte!
  Kan du tipsa om snygga strumpbyxor till vardag o fest?
  Bra kvalité som håller……
  Kram Lena

 4. Hej!
  Jag älskar denna doft och lotion:) Undrar om den kommer i Eau de parfym??

 5. Finns parfymen och lotion i provförpackning?
  Jag måste ju bara få berätta att The Girl peppat mig många gånger när jag tränat. Jag har den ungefär 10 min in i min spellista så den kommer när jag börjat få “näää jag orkar inte känslan”. När jag hör den låten så får jag nya krafter och orkar sen träna hela det pass som jag hade planerat från början :)

 6. Blev så full i skratt när det stod i senaste Klick att du skulle iväg på sexsemester ja dem får verkligen till det ; ) ibland! Nu vet jag vad jag ska önska mig eftersom jag fyller år snart. På lördag ser jag Evita ser så mycket fram emot det! Det kanske blir en sexsemester med min kära man…; )

 7. Då har jag och min mor så äntligen fått biljetter till Evita på lördag!! Hotellet var redan bokat, så nu åker vi!! Ska bli så mysigt i Malmö och att få se dig i musikalen.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..