Packar för fullt!!

2012-10-22 11 kommentarer
Övrigt

Nu är jag tillbaka på kontoret igen och här packas det för fullt…Duktiga Kina & Malin packa julkartonger med parfym och shimmeringlotion…

20121022-095205.jpg

20121022-095210.jpg

11 kommentarer

Då har jag och min mor så äntligen fått biljetter till Evita på lördag!! Hotellet var redan bokat, så nu åker vi!! Ska bli så mysigt i Malmö och att få se dig i musikalen.

Blev så full i skratt när det stod i senaste Klick att du skulle iväg på sexsemester ja dem får verkligen till det ; ) ibland! Nu vet jag vad jag ska önska mig eftersom jag fyller år snart. På lördag ser jag Evita ser så mycket fram emot det! Det kanske blir en sexsemester med min kära man…; )

Finns parfymen och lotion i provförpackning?
Jag måste ju bara få berätta att The Girl peppat mig många gånger när jag tränat. Jag har den ungefär 10 min in i min spellista så den kommer när jag börjat få ”näää jag orkar inte känslan”. När jag hör den låten så får jag nya krafter och orkar sen träna hela det pass som jag hade planerat från början :)

Det ska väl ut till butikerna då?? Köper till mig själv i julklapp för jag har doftat på ett prov och gillade din parfym och shimmering kan ju bli fint på lite brunbrända ben efter semestern som jag snart ska på. Kommer Evita till Gbg? Man kan ju hoppas på det. Vill så gärna se den men det finns ju inga biljetter tyvärr till Malmö.

Skriv en kommentar