KICKSTART – NU SOM APP TILL DIN TELEFON!

2012-10-16 27 kommentarer
Fit & Smart / Sport / Träning

Äntligen!!! Nu har jag inte bara en app för min hemsida och blogg utan även för min senaste bok. Kickstart!!!

Nu finns en App till iPhone som komplement till boken! Betydligt mkt lättare att släpa med sig! Nu finns det inget att skylla på längre….Wiiieee! Det här underlättar till och med för mig:))

Övningarna är effektiva och enkla att utföra och bygger på boken Kickstart! I form på 4 veckor med Charlotte.

• Över 50 övningar att välja bland
• Peppande text från boken Kickstart! I form på 4 veckor med Charlotte
• Markera dina favoritövningar
• Mejla dina favoritövningar till en kompis
• Charlottes spotify-listor med härligt peppande musik

Ni laddar hem appen genom App-store i din telefon eller genom iTunes!
Kostar 15sek att klicka hem.

27 kommentarer

Uppgradera till iOS 6 så fungerar musiken!

Det kommer strax att släppas en uppdatering till appen så att spellistorna laddas när man trycker på dem (detta fungerar i iOS 6, men i iOS 5 är det problem med Spotifylänkarna). Det kan ta upp till en vecka innan Apple publicerar uppdateringen.

Hej,
jag köpte också appen men får inte musiken att fungera???

Jag har spotify på mobilen också men det vill endå inte fungera?
Hur ska man göra???

Åh vilken bra ide med träningsapp, ska bara rensa iphonen så det finns plats att ladda ner. Då får jag snart användning mitt nya träningslinne ”fit& smart” som jag köpt på bodystore:))) tack för att du delar med dig av ditt fantastiska liv:)
Du sminkar dig alltid så snyggt, vore kul om du kunde tipsa om hur man lägger en snygg ögonskugga. Får liksom aldrig det att bli snygg;)

Önskar också att den kommer till android inom snar framtid! :) Blir ju en väldigt dyr app om jag ska få lov att byta telefon för att kunna ladda hem den ;)
Har inte kunnat träna den här veckan pga förkylning, inte alls kul, vill ju hålla i träningen nu när jag har kommit över tröskeln och tycker att det är roligt att träna.
Ha det gott!

Åh vad kul med din kickstertapp! Blir så inspirerad! Jag måste bara få fråga en dum fråga, hur funkar dina musiklistor? Händer ingenting när jag trycker på de?! Vad gör jag för fel??!

Hej!
En uppdatering är på väg till App Store, under tiden kan du pröva att uppgradera till iOS 6 som troligtvis löser problemet.

Hej! Först o främst vill jag tacka för en bra blogg som jag läser varje dag för att få inspiration och lite glamour i mitt liv! :) för snart 2år sedan flyttade jag till Malmö men bor numera i trevliga Limhamn o har precis börjat bygga naglar, första gången gick jag till ett asiatiskt ställe för hon inte kunde någon svenska, andra gången där de gjorde klumpiga skidbackar. Vet du eller har du hört talas om något ställe som gör snygga naglar? Har nu gelé, eller tycker du att jag ska använda akryl?
Tacksam för svar!!! Kram!

Skriv en kommentar