Barnkalas för Alessio

Oj vad vi har firat Alessio. Han har öppnat paket, vi har sjungit och som han har längtat efter den här dagen. Han har själv fått välja hur han vill fira sin dag och jag tror han blev riktigt, riktigt nöjd med sina val.
Angelo fick några småpresenter m fotbollsbilder och Izabella fick en litet Kit med hårspännen, spegel, hårborste och nagellack mm..
Alla glada och nöjda!

Lek & Bus i InfaCity föll på årets lott när vi valde ställe att fira Alessios barnkalas.Det blev en toppendag, verkligen. Enormt bra service. Gullig personal som verkligen på alla sätt kämpade för att vi skulle få ett trevligt kalas! så uppskattat. Tack snälla!!! Jag hade dessutom beställt ansiktsmålning av Elin Entertainment…som blev en supersucce´! Därefter en riktig kalastårta för en kille som älskar fotboll och fyller 7 år. Har ni sett vad fin? Alessio ville ha en fotbollstårta, så blev det. Pernilla på Atelje Tårtan som har gjort en massa fina tårtor till mig genom åren…bland annat en Ferrari bil till Angelo när han döptes och en Fin tårta med en långt tåg till Alessio när han döptes..hittade faktiskt bilder på det…

Alessio är såå lycklig. Han har fått så mycket fina presenter och lekt med alla sina fina vänner. En lycklig, trött kille som somnade ikväll och imorgon ska han för första gången få testa hela sin nya målvaktsutrustning till hockeyn…en av födelsedagspresenterna. Det ska bli riktigt roligt…
Det var så gulligt, Alessio satt vid entrén, väntade in alla sina kompisar och visade in dem till leklandet.
När det sedan var dags att åka hem fick alla göra sin egen mjukglass innan det var dags för den obligatoriska godispåsen!
;

Alessio får finbesök och blir grattad!

Tårtdax!!

Tjusig födelsedags tårta som Pernilla gjort på Atelje Tårtan.

Så här såg barnens doptårtor ut…..;) Tjusiga va! Specialgjorda av Pernilla på Atelje Tårtan efter våra önskemål.

Angelos doptårta!

;

Alessios doptårta....

Färg till ansiktsmålningen..

;