Queen of Hearts

Idag var jag hos urgulliga Jessica på NH Nails och fick en ny nyans av röda Evita naglar. Queen av Hearts heter den och kommer ifrån Gelish.

20121012-134309.jpg

20121012-134315.jpg

20121012-134321.jpg

20121012-134330.jpg

20121012-134704.jpg

 1. Hej lilla goa’ Charlotte !
  Vilka underbart HÄRLIGA höstdagar Du fått på Din lediga vecka !För jag hoppas det varit lika fint o soligt hos Er som här i Småland ………… ! Jag skulle oxå så gärna vilja veta hur Du bakar “Stockholmsknutar” ?
  Kram så länge…………..

 2. Trodde först att nagellacket hette “Queer of hearts”! Det hade varir en splash of colours baby! ;)

 3. Vill bara säga att jag tittat runt på lite bloggar,Kul att se hur ni så kallade kändisar lever ! Jag förstår att du är en människa som offentlig och en annan privat.Men jag får en känsla att du är en väldigt ödmjuk och sympatisk medmänniska trots att de går väldigt bra för dej så har du fötterna på jorden. De är nog därför du lyckas. KRAM

 4. Hej Charlotte
  Jag undrar,är lite dum på detta med nagelsalonger.. är det lösnaglar du har eller egna dom fixar så fina?
  Kramar!

 5. Hej, urläcker färg faktiskt. Jag håller också på med naglar och gör såväl kunder som mina egna i gelish. Har precis haft samma färg som du, visst är den bara så finnn. Tack för en bra blogg.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..