Snyggt Ulf!

2012-10-10 5 kommentarer
Livsstil

Åh vad det är roligt att få fina bilder från diverse olika produktioner som man är med i. Jag fick nu en cd skiva med bilder från Diggiloo i somras och även från Evita som duktiga ULF STJERNBO har tagit. Måste bara lägga upp ett par och säga Tack!!!

Avslag i Think!!
Vigsel i "Ett nytt Argentina". Precis innan paus.

5 kommentarer

Hej Charlotte! Grattis i efterskott!
En helt oviktig fråga:) Varför har artister som uppträder på scen och i tv typ alltid nätstrumpor?
Oftast kvinnorna då;)

Superfina bilder! Snälla Charlotte jag skulle bli superglad om du kan skriva ut receptet på mandelbullarna du bakade igår. De såg så smarriga ut. Ha en trevlig ledig vecka nu. Jag har tittat på en massa youtube klipp på dig och såg skönheten och odjuret som du och Fred gjorde. Det var verkligen en fin musikal. Jag är otroligt tacksam för att jag har fått se den med er. Hälsningar Lena i Piteå

Lena!Det var vanliga kanelbullar, recept Kungsörnen, men lade i vaniljkräm i varje snurra sedan penslade som vanligt och på med mandelflarn:) Lätt som en pannkaka….:))

Skriv en kommentar