Snart vinter…

Dags att börja titta över sin vintergarderob och se vad som håller för en säsong till….Visst blir man lite sugen på att ge sig ut i backarna?? El varför inte en skoterfärd?

Som ni kanske minns så var Anders och jag uppe i Åre redan i somras och kollade på en lägenhet… på måndag åker vi upp igen och nu ska vi titta på 3 hus och en lägenhet, det ska bli sååå kul!!

Hittade lite Bilder från en vintertrip….ser riktigt skönt ut!

Här under finns länkadress dit jag beställt våra mössor och vantar från årets kollektion! Barnens mössor finns även att köpa på Nk Sport& Fritid!!!

http://nowe.se

Man måste börja någonstans...

Lille Alessio är 4,5 år här men reder ut det riktigt bra!

Jag i bakgrunden och Angelo som åker störtlopp....

Så här glad blir man av snö...:)

Trötta killar efter en dag i backen....;)) Fejkar faktiskt...

 

20121009-125903.jpg

20121009-125914.jpg

20121009-125922.jpg

20121009-125929.jpg

20121009-125935.jpg

20121009-125943.jpg

20121009-125950.jpg

20121009-125959.jpg

 1. Hej! Alltid härligt med mycket snö. Fast jag föredrar sol och värmen. Vi har en hus i Dalarna så det blir mycket skidåkning. Har alltid varit petig med mitt hår så jag använder nästan aldrig mössa, men för 5 år sedan skaffade jag mig en skidhjälm, det bästa jag har gjort. Vi har en god vän som var jätte duktig på att åka, men en dag var olyckan framme, han ramlade i backen och hade ingen hjälm på sig. En vecka efter det fick han en stroke och kämpar fortfarande med talet och att återfå balans mm. Mitt tips skaffa dig också en hjälm i år, vet jätte jobbigt för man ser inte klok ut och vågar knappt ta av sig hjälmen. Men det känns tryggt. Ha en bra skidvinter

 2. Hjälm Charlotte, hjälm
  Skaffa dig en snygg och cool hjälm att ha i backen, du kommer aldrig att frysa och du föregår med gott exempel inför barnen :)
  Nu blev jag skidsugen, lycka till med köp i Åre!

 3. Hej Charlotte
  Mer eller mindre när vintern kommer börjar i Sverige? Det är den bästa tiden på året cirka julen :)
  Kram, Natalia

 4. Hej jag längtar efter -grader och snö för vintern är den årstid jag gillar bäst.Härliga bilder så nu längtar jag ännu mer,Tack för att du bjuder in i ditt liv Härlig blogg,Skånekram

 5. Härligt med Åre! Har lgh där sedan två vintrar, vi ångrar oss inte en sekund!
  Men, varning för Björnen och Copperhill. Det är låååångt till de “riktiga” Åre- backarna, som både ni och barnen kommer vilja åka i när barnen är klara med barnbackarna. Inte kul med att transportera sig långt på skidor, och bilen är skönt att slippa ta. Satsa på något i centrala Åre, är mitt tips.

 6. Var kommer din fina skiddress från? Älskar när du lägger upp grejor du shoppat!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..