Syskonkärlek

Finns det något som är så fantastiskt som syskonkärlek?!
Herregud vad mycket roligt jag och min syrra har haft genom livet…
Jag är så tacksam för att jag har henne, hon stöttar mig, finns där och peppar och är alltid ärlig!
Vilken tur att mamma och pappa bestämde sig för att jag skulle få ett syskon… Vilken gåva! Den största i livet..
Jag är så enormt glad för att Angelo fick en bror, Alessio. De kommer förhoppningsvis ha glädje av varandra genom hela livet.. Och det känns så fantastiskt att de har varandra i ur och skur. I tuffa stunder, roliga perioder… De kan dela allt med någon och dessutom bära varandra. Det känns tryggt för en mamma som inget hellre vill än att barnen bara ska få det bästa.

Idag har jag blivit firad på kontoret och även här hemma. Syrran med familj kom hit och Anders gjorde korv stroganoff till alla barnen medan jag gjorde en fisksoppa till oss vuxna;)
Tårta och äppelkaka till dessert. Äppelkakan kom budad av världens sötaste Ann på Drömhuset, hembakad äppelpaj….mums!!! Finns det något bättre? Med vaniljsås!!!Jag älskar Drömhusets utbud och är en trogen kund där men Ann är så enormt generös och omtänksam som fixat till mig för att jag fyllt år…. Och sååå gott och de röda hjärtformade skålarna är vara ursnygga!!! Tack gulliga Ann!!!! Dessutom presenter… Visar imorgon!!!

Jag fick så mycket fina presenter av Syrran, Jeppe och barnen… Blir alldeles matt! Ni är för omtänksamma! Taaaaack!!!
Måste visa lite sköna bilder från resor vi gjort tillsammans…vilka lycka att man har en syster!!

Nyårsafton på Kanarieöarna för några år sedan....;)

Mina barn, Wilson och Kina..

Jag, Kinas man Jeppe och barnen.

Hela familjen i Thailand för snart ett år sedan..

Fantastiskt vackra Thailand igen...just på den här platsen har jag varit 4 ggr...

Syrran, Mamma och jag för ett par år sedan på Kanarieöarna..

Vi har snorklat...

Vi har snorklat...

Jag testar en ny ansiktsbehandling på Kina..:))

På ett fotojobb i Spanien.

På Galej...:)

En riktigt gammal bild på mig och barnen som togs när barnen överraskade mig i en intervju med Lotta Engberg på Bingolotto…

Fin fina presenter från syrran och hennes familj…. Taaaack!!!!!

20121008-213855.jpg

20121008-213904.jpg

20121008-213910.jpg

20121008-213917.jpg

20121008-213923.jpg

20121008-213929.jpg

20121008-213953.jpg

20121008-214002.jpg

20121008-214011.jpg

20121008-214022.jpg

20121008-214035.jpg

 1. Ett litet tack till alla dina läsare också som skrivit så fina kommentarer och gratulationer hade väl varit en fin gest…

  1. Jag tycker jag brukar skriva det ganska ofta, senast en vecka sedan så skrev jag ett stort Tack inlägg för att ni alla är så fina och peppande!!! jag brukar verkligen försöka visa min uppskattning:)

  2. Tycker din kommentar är något orättvis Nina!
   Jag håller med Charlotte här, du skriver ofta tack till oss bloggläsare för att vi stöttar och peppar! Tycker det är otroligt fint att du vill dela med så mycket av dig själv och ditt liv till oss!

 2. Åh vilket härligt kalas.. och herregud vad jag blev sugen på tårta! :)
  Härliga bilder du bjuder på, jag har själv alltid önskat mig en syster.

 3. Hej Charlotte
  Very beautiful words you say about your sister kinna, I also I have a sister but we are twins and i’m the youngest sister :), have a sister is amazing they care of us all the time. It looks you’ve enjoyed the vacations, don’t you? I hope that you could have a great day of your birthday God bless you always!
  Kram :) Natalia

 4. Fina syrror! Jag är ensambarn och saknade alltid syskon så därför var det viktigt för mig att få minst 2 barn (jag hade tur som fick två!) Vill bara säga att jag tycker du är så go Charlotte som tar dig tid att svara på frågor och synpunkter bland kommentarerna, ovanligt bland stora bloggare! Kram och ha en fortsatt fin höst /Anna

 5. Sorry, läste inlägget en gång till och du hade ju skrivit äppelpaj! (hjärtformarna).
  Kanske dags för nya linser…fniss.
  Kram

 6. Att ha nån som finns där både i glada stunder och sorgliga stunder är guld värt,har inga syskon men har 2 sköna pågar som alltid finns för mig och jag för dem,sen har jag ju mina vänner oxså Men de jag litar mest på är mina söner…sen har jag 2 mysiga katter att mysa med oxså,Var rädd om dig du är värdefull Kram

 7. ja det ar natt speciellt med att ha en syster… det ar en vanskap som ingen annan! och ingen kanner dig sa bra som hon. Man kan skratta och man kan braka utan att vara radd for att forlora henna. Och hon sager inte vad du vill hora, utan sanningen kommer fram direkt.. Eftersom jag tjanar ganska bra, och mycket mer and min syster , ar jag den som oftast bjuder for fika / lunch/ middag och koper med mig fina presenter fran mina arbetsresor till henne( desigern vaskor fran italien och USA, parfym etc), och nar vi reser tillsammans betalar jag for hotel rum, bensin etc. Manga tycker det ar jattekonstig men det tycker inte jag. Hon hjalper mig pa andra satt . Hon ar ju min lilla syster, sa nan ska val skamma bort henne lite. Vad tycker du?

 8. Hej Charlotte!
  Var har du varit på Gran Canaria?
  Vi ska åka nu på höstlovet v44/45
  för första gången dit,
  vi ska till Puerto rico
  (har hört av många att det är bra där,så vi hoppas på en bra semester!

 9. Stort grattis i efterskott! Fina presenter och vilka smaskiga tårtor :-)
  Hoppas du snart börjar läsa om Mr Grey, vi är 20 tjejer på mitt kontor som är heeelt sålda. Vi längtar tills filmen kommer, ha ha ha!

 10. Tusen tack finaste systeryster för dessa ord!! Jag kan inget annat än säga dito, så tacksam för att du finns i mitt liv.
  ps. Har du börjat läsa boken ;)

 11. Ja, det är fantastiskt med syskon, det är de människor som man har den längsta relationen med i livet.

  Min bror och jag är de bästa av vänner, vi bråkar aldrig och stöttar alltid varandra.

 12. Hej Charlotte! Jag kommer ihåg när jag var på Phuket i Thailand i november med mitt ex att du hade bara nån vecka tidigare varit på Katanoi stranden där du tog den fina bilden, som vi också var på. Det var himla underbart! Planer på att åka dit i år igen med familjen? :)

 13. Grattis i efterskott! Gillar verkligen din blogg som är fylld med allt från glam till vardag, like a lot:).
  En liten fråga, din syster bloggade ju tidigare, vet du om hon har planer på att börja igen, gillade den jätte mkt!
  och en högst privat fråga… svara om du vill;) Skulle du kunna tänka dig fler barn i framtiden?

  Tack för mig, kram Nettan

  1. Hon har inga planer på att börja igen, inte just nu i alla fall. Jag skulle kanske kunna tänka mig fler barn i framtiden, det beror på omständigheterna…men vi får väl se:)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..