Hansa

2012-10-06 25 kommentarer
Övrigt / Träning

Idag har jag signerat min nya bok Kickstart på Hansa, det var supertrevligt! En massa glada människor som ville ha boken signerade, en del ville prata eller plåta och så fick jag en massa fina presenter. Stort stort tack!!!

20121006-142034.jpg

20121006-142042.jpg

20121006-142048.jpg

20121006-142054.jpg

20121006-142100.jpg

20121006-142109.jpg

20121006-142213.jpg

20121006-142504.jpg

20121006-142510.jpg

20121006-142517.jpg

20121006-142524.jpg

20121006-142530.jpg

20121006-142535.jpg

25 kommentarer

Vackra fantastiska Charlotte!!!! Var å så Evita i lördags och du var helt fantastisk. Tyvärr missade vi dig på Hansa men kommer fler turer. Grattis i efterskott och hoppas ni får en underbar resa. Massor av kramar till dig från mig

♫♫♪♫♫♪[̲̅̅H̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅P̲̅][̲̅̅P̲̅][̲̅̅Y̲̅] [̲̅̅B̲̅][̲̅̅I̲̅][̲̅̅R̲̅][̲̅̅T̲̅][̲̅̅H̲̅][̲̅̅D̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅Y̲̅]♫♫♪♫♪♪

”Med en enkel tulipan på din bemärkelsedag. Jag har den Äran.Jag har den Äran. Att Gratulera”

* * ★* *★ ★ ★  * ˙·٠•٠·˙  *★ * *   ★ * * ★  * ★ * * ★* *★ *★ * *

Grattis På Födelsedagen!! Hoppas vi allt är bra och att du får en fin dag var den nu är i Malmö/ Stockholm eller någon annan stanns så kommer det den varm grattis till dig! Undrar skall du vara det i diggiloo nästa sommar?

Charlotte berätta för mig igår att det är ingenting klart än om hon ska vara med i Diggiloo nästa år!
Men man måste ju verkligen hoppas på det :)

tack snälla du för igår!
Det var verkligen HUR trevligt som helst att stå och prata med dig.
Hoppas vi kan göra om det en dag :) Du är ju så sjukt snäll så det inte är klokt.
Blomman och prestentpåsen känner jag igen ;)

Och nu återstår bara 1 sak:

Ja må hon leva, ja må hon leva
Ja må hon leva uti hundrade år
Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva
Javisst ska hon leva uti hundrade år

Och när hon har levat, och när hon har levat
Och när hon har levat uti hundrade år
Ja då ska hon skjutas, ja då ska hon skjutas
Ja då ska hon skjutas i en skottkärra fram

Ett fyrfalldigt leve för Charlotte, hon leve hipp hipp: HURRA HURRA HURRA HURAAAA!

STORT STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

Stora kramar

Hej Charlotte..
Jag tycker verkligen om dina böcker.. Jag tycker du är en inspiration. Jag har jobbat som PT och har använt mig av dina övningar vid flera tillfällen + rekommenderat din bok (den nya fanns inte då) *ler*
Jag undra bara om du kommer till Växjö och signerat din bok ??
Kram

Hej Charlotte! Har aldrig tidigare kommenterat din blogg, men känner att jag måste passa på nu. Har nyligen köpt din bok och är nu snart inne på träningsprogrammet för vecka 3. Otroligt fina och inspirerande bilder, bra tankar, tips och råd, trevligt med kostförslagen och bra övningar. Speciellt bra eftersom man kan göra alla övningar hemma vilket behövs när man som småbarnsförälder har svårt att hinna med sin egen träning. Stort tack för en fin bok! Äntligen har jag kommit igång med min träning på ett mycket bra sätt! Kram Sara :-)

Hey sweety! I wish you happy birthday, many happy returns. Haaaaapppy birthday. Wishing you every happiness this special day brings. Have a wonderful birthday! Greetings and Love from Turkey. :) We love you. :)

Tack för mötet på Hansa idag!
Din bok är verkligen inspirerande och med vackra stilfulla bilder.
Nu finns det inga undanflykter mer, nu ska det sättas igång!
Kram Camilla
( det var jag som hade mina barn med mig)

Din nya bok är väldigt bra tycker jag!!

Har en fråga… Undrar om du hört Sinéad O´Connors version av ”Don´t cry for me Argentina” på albumet ”Am I not your girl”? Och i såna fall, vad du tycker om den.
Du gör låten väldigt bra tycker jag, men det är alltid intressant att höra andra artisters tolkningar på låtar :)
Ha det så gott, keep up the good work!
Kram kram

Den 3:e december förra året köpte vi biljetterna. Idag äntligen var vi och såg Evita. Vilken fantastisk föreställning. Du gör en superinsats som Evita, men hela föreställningen var otroligt bra. Fantastisk regi o. koreografi. Och förresten..:Grattis i förskott.

Du är verkligen min förebild :)
Vill gärna se ut som dig och det ska jag verkligen se till.
Ska köpa din bok i veckan som kommer :)

kram

Haha min försök att fixa längdskillnaden mellan du och jag ser lite konstigt ut på bilden men det var jätte trevligt att träffas igen ! Kram

Hejsan!
Jag vill bara säga Tack! Köpte din bok i veckan, nu kör vi! Perfekt med övningar upplägg och allt nu ska jag också kämpa mig till en stark kropp. Tack tack för en bra blogg.
Med vänlig hälsning, josefin

Fick upp ögonen för din blogg efter att vi träffades utanför operan i söndags. Inspirerande och kul.
Nyfiken på din bok, tyvärr är jag inte i stan men får införskaffa den senare.
Ha en fortsatt mysig lördag.

Skriv en kommentar