Nu är det dags …

Att kavla upp ärmarna för Djurgården och göra sitt allra bästa!!!

20121005-171304.jpg

20121005-171309.jpg

 1. Å vilken jättebra och lovvärd sak att göra. Å vad glad jag blir att ni fortfarande verkar vara ett par. Ni är så fina tillsammas och jag önskar er all lycka och välgång.

  Och en extra stor kram skickar jag till dig Charlotte. Du gör ett sådant grymt jobb! Jag är själv en hårt arbetande tvåbarnsmamma och vet hur svårt det är att få egentid att bara kunna landa mitt i familjeliv och karriär.

  Ha en underbar helg och grattis i förskott på fördelsedagen!!!<3

 2. Fint gjort av Anders. Behjärtansvärda ändamål. Jag håller självklart tummarna och hoppas att Anders får se en fin match.

 3. Åh va fint gjort av Anders… nu håller vi tummarna för att dom vinner. (inte för att jag hejar på just det laget men pengarna kommer till rätt ändamål)

 4. Fint tänkt. Men varför kan han inte skänka pengar om rätt Leksand vinner. Låter lite konstigt i mina öron att han bara gör det om Djurgården vinner.

  1. Ingen kan hjälpa all men alla kan hjälpa någon. En liten undran bara. Sponsrar du Leksand?

  2. Svar till Monica. Nej jag sponsrar ingen klubb. Vad jag tycker är att man kan skänka pengar utan att ett visst lag behöver vinna. Du vet inte hur mycket jag har skänkt.

 5. Verkligen ett bra initiativ av Anders! All heder åt honom för det! Men mitt hjärta klappar för Leksand och jag blev så glad när LIFs Jens Bergenström blev matchvinnare efter två mål i förlängningssegern. Hoppas att Anders får skänka pengar till Barncancerfonden vid nästa match! ; )
  Kanske någon LIF sponsor/supporter vill ta efter Anders och också skänka pengar till Barncancerfonden när Leksand vinner sina matcher?

 6. Stackars barncancerfonden… Kommer inte bli många kronor med tanke på djurgårdens slarv och spel.

 7. Har aldrig förstått rika personer som villkorar sin välgörenhet och sina gåvor. Varför blanda ihop något så meningslöst som ishockey och något så tragiskt och förödande som barncancer? Eller skall man följa exemplet? Jag kommer att skänka 10 000kr till barncancerfonden om GAIS vinner allsvenskan i fotboll. Oj, vad fin och präktig jag är nu, oavsett om jag kommer att betala en enda krona eller inte.

 8. Kan inte förstå rika personer som villkorar sin välgörenhet och sina gåvor. Varför koppla ihop något i grunden meningslöst som ishockey med något förödande och tragiskt som barncancer? Jag kan hjälpa dig med din sjukdom, men bara om mitt hockylag vinner. Eller skall man följa exemplet? Jag skänker 100 000kr till barncancerfonden om GAIS vinner allsvenskan. Nu var jag väl fin och präktig, oavsett om jag kommer att skänka en enda krona eller inte.

 9. Vilket lek med pengar och skänka tio tusen när det finns hjälporganisationer och cancerfonder etc och skänka pengar til!! vilket snobberi med din boyfreind Charlotte!

  1. Handlar inte om snobberi utan om att binda ihop två intressen: välgörenhet och hockey och därmed få upp medvetenheten om barncancerfonden för att få fler att agera och skänka. Det är inte självbekräftelse som är drivet. Majoriteten av hans tidigare insatser är det ju ingen som vet om.

 10. Ber om ursäkt min kommentar om din kille blev helt fel! läste att han skänker till barn cancer fonden,,,jag läste bara i all hast o allt blev fel läste inte hela från början…

 11. Tror inte att Barncancer fonden blev utan Anders pengar trots att Leksnd vann. Tycker det är bra att de som har möjlighet att skänka pengar gör det. Tummen upp till er.

 12. Eeeehhh är det ingen förutom jag som skiter i vilket lag som får pengar eller inte. (Även om jag tycker det var en fin gest att mixa nytta med nöje och sporra grabbarna lite extra). Det enda jag reagerade på var orden, -min dotter har drabbats av leukemi.
  Hur mår hon?! Hur mår ni alla? Skänker värme och energi till hela familjen! Hälsa henne och Anders så mycket! (Hälsningar från en sjuksköterska som brinner för människors välmående)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..