LCHF Bröd

Har n i testat att baka det här brödet, det var längesedan jag gjorde det nu men det är såå gott!!! Ska baka det i nästa vecka när jag är ledig….;)


Ingredienser:


200 g (3dl) linfrö


50 g (1dl) sesamfrö


50 g (0,75dl) hasselnötter


50 g (0,75dl) mandel


50 g kruska kli, 

fibrex

 eller 

fiberhusk


2 tsk bakpulver


1,5 msk brödkryddor

Mixa allt till “mjöl”

Blanda sedan ihop:
50 g smält smör
1 dl creme fraiche
250 g keso
6 ägg

Gör så här
Mixa alla nötter och frön till “mjöl” i till exempel en mixer.

Blanda ihop allt och häll i en avlång brödform klädd med bakplåtspapper, (jag tog lite solroskärnor på brödet). Grädda i 60-80 min (beroende på ugn) i 175 grader. Ta ut brödet ur formen och låt det svalna. Skär i tunna skivor.

1 skiva = ca 1,1g kolhydrat