Tack

Vill bara i all enkelhet säga tack till er fina bloggläsare… Ni är otroligt peppande och så generösa mot mig. Alla dagar är inte på topp, inte ens för mig. Ibland känns livet motigt och man vill liksom bara ge upp…man får nog acceptera att det är en del av livet och inte gräva ner sig för det. Skulle behöva en helg heeelt själv. Långt bort där jag bara samlade kraft och energi. Vad rekommenderar ni mig att åka om jag bara har ett par tre dagar?!
Hittade en massa bilder i telefonen som fick mig att längta efter något annat än vardag.. Snö? Sol? Vill bara samla kraft….;))

20121002-144607.jpg

20121002-144633.jpg

20121002-144654.jpg

20121002-144717.jpg

20121002-144829.jpg

20121002-144842.jpg

20121002-144900.jpg

20121002-145031.jpg

20121002-145126.jpg

20121002-145203.jpg

20121002-145241.jpg

20121002-145312.jpg

20121002-145349.jpg

20121002-145421.jpg

20121002-145457.jpg

20121002-145523.jpg

20121002-145602.jpg

20121002-145623.jpg

20121002-145641.jpg

20121002-145808.jpg

20121002-145909.jpg

20121002-150034.jpg

 1. Vilka underbara bilder, nu längtar jag också bort. Ha en bra dag , själv är jag hemma med sjuka barn . kram

 2. Sol och värme är väl det skönaste för oss boende i Sverige:))) Att bara vara tyst kan göra gott för själen. Att lyssna inåt. Lycka Till!!!

 3. Då tycker jag att du ska åka på en avslappnande och skön yogahelg. Kolla in Malin Berghagens sida mamitasthlm.se.

 4. Du behöver väl inte åka iväg så långt…. huvudsaken är väl att du får egen tid. Förstår hur du känner om du har svårt att “unna” dig det. Själv har jag tre ungar (varav två i dina barns ålder) och livet omkring det (dock inte lika påfrestande jobbsituation som du har :)) men jag tycker att det är svårt att prioritera tid till bara mig – fastän jag vet att jag borde. Önskar dig lycka till, att du tar dig tiden och hittar en mysig plats att åka till. Jag skulle välja Gotland, även att det är höst – det verkar så mysigt där.

 5. Hej Charlotte!
  Vill bara säga att jag tycker du är en helt fantastiskt person, och verkar vara en kanonmamma oxå!! Men det är bra att stanna upp och känna efter om man behöver vila och rensa hårddisken. Ett fint och rogivande ställe, där du helt kan koppla bort allt är: Idala gård som ligger utanför Trelleborg. En jättemysig skånegård med underbar personal o mat/vin som smakar gudomligt. Själv firade jag min 40 årsdag där tillsammans med min man för ett par år sedan. Längtar tillbaka!! Stor Kram/ Lena

 6. Flyg med Norwegian till Marrakech. Boka in dig på en riad. Njut. Ett par dagar där kan förändra energin för lång tid framåt.

 7. Hösten är magisk på hösten så jag föreslår flyg till http://www.furillen.com/ Där kan man boosta sig själv, njuta av god mat & fantastiskt landskap – energikick Deluxe à la Suede :( kram Malinapralina

 8. Tyvärr tar flygresan för lång tid, men Copacabana med hotellet vid stranden, de vänliga människorna, solen, värmen och en Guaraná i handen! Har lockat dit en person nyligen och nu vill HEN ingen annan stans i världen!

 9. Hej!
  Unna dej en weekend på Tällbergsgården i Tällberg. Det är fantastisk fint där de har ALLT man behöver om man vill bara få ro om sig själv..
  Kram

 10. Om jag skulle vila mig o samla kraft skulle jag resa till Tällberg och äta gott och nyttigt, ta spa behandlingar, sova ut och ta härliga höstpromenader, jag tror man kan vara väldigt anonym där. Sköt om dig!

 11. Härliga, varma, goa Charlotte!
  Jag förstår dig precis. Jag tycker du ska åka till Hovmantorp.
  Andas lite lantlig luft, skogspromenader och mysa framför brasan.
  Det kommer göra susen!!!
  Kram Lena

 12. Jag skulle ladda mitt batteri med en vuxen, en stuga/rum/lägenhet och så mat, bekväma kläder, bad och fem bra böcker. Ligga i sängen och läsa och äta nåt gott, prata, sova, slumra och så en bra film. Ta med Anders eller en bra kompis! Typ en stuga på landet?

 13. Jag tänker att det bästa inte alltid är att åka bort när man behöver samla kraft. Det kan vara nog så kraftsamlande att bara få vara med sig själv på hemmaplan. Kliva upp när man vill, äta när man vill, gå och träna, ta en promenad osv. Om det är svårt att få till hemma går det att ta en hotellvistelse på hemmaplan. Ligga på hotellrummet och läsaböcker en hel dag. Om man lever ett hektiskt liv är risken med att resa bort att psyket bara upplever det som ännu en sak som ska göras. Jag tror att man samlar bästa kraft genom att vara. Pyssla om dig själv. Vänliga hälsningar från mig.

  1. Jag håller med. Att få landa lite hemma, rensa, fixa, laga matlådor, lyssna på musik, läsa. Det ger energi. Minska på stress o planering.

 14. Fina bilder! Du har ju verkat lite “nere” senaste inläggen. Ingen fnurra på “kärlekstråden” hoppas jag. Den tanken fick jag när du skrev att du skulle vilja vara helt själv en helg. Vad det än är, så hoppas jag det ordnar sig. (Det brukar det ju göra med det mesta). Styrkekram från mig!

 15. Palma – åk dit!! Promenera, ät gott, läs, va i solen, sitt länge på café, njut av ljuset!

 16. Villka härliga bilder. Om jag skulle resa en långhelg. Är Rom eller Barcelona trevliga städer. Annars är väl en Spa helg aldrig fel.
  Alla har vi mer eller mindre bra dagar.
  Då får man tänka positivt att man är frisk och så även sina nära och kära.
  Du har mycket omkring dig men Evita resor hem och barn. Det tar på krafterna.
  Ha det bra kramar från Småland och Ewa.

 17. Kort tid på dig, trött: Palma, Mallorca! Du har ju också varit där och kan plocka godbitarna. Fortfarande varmt, god mat, fina caféer, bara strosa, njut i solen, läs, sitt länge på ett café. Ett par dagar där kan man leva länge på!

 18. Man längtar efter sol denna tiden men att bara bo på ett fint hotell
  med spa i en vacker miljö nära havet kanske räcker? Få massage,
  gå långa promenader, sova, slippa laga mat…
  Ska bli spännande att se vad du bestämmer dig för.
  Förstår att du behöver ladda batterierna.
  kram

 19. Helt klart Sol!!
  Sol är helt klart för mig den bästa energikällan, vem blir lixom inte glad av att solen skiner? Ja förutom snögubben så klart ;)

  Men exakt vart du skulle åka vet jag inte riktigt.. nånstans dit det inte tar för lång tid att åka till, så du hinner njuta hela dagarnas ;)

  Det låter väldigt sköönt! Jag e inte så stor så jag kan gärna hänga med i en liten resväska ;)

  Ja hoppas du får möjlighet å rymma iväg å hämta din energi!

  Kram Marie :)

 20. Australien är ett underbart land, men tyvärr ligger det nog för långt bort, men lång flygresa…
  Annars är Turkiet eller Palma fina länder…

 21. Det är svårt att ge tips på avkoppling, det är så olika från person till person. Men för min del är det sol, pool, en underbar strand och bra böcker som funkar bäst. Då är jag varm in i själen och utvilad och avstressad efter långa promenader utmed havet.
  Så mitt tips skulle vara ett resmål på ett avstånd som passar dig med ovanstående ingridienser inkluderade. Kap Verde/Marocko/Teneriffa tex.

  Lycka till :)
  Malin

 22. Självklart SPA! Selma Lagerlöf i Sunne är fantastiskt med gym, träningspass, pool, behandlingar och skaplig mat.

 23. Tack till dig oxå, för allt du delar med dig av varje dag. :-)
  Ska du åka bort helt själv så tycker jag att du skulle låna en stuga ute i skogen vid någon sjö. Ibland behövs det!
  Kram ;-)

 24. Jag skulle åka till något SPA hotell och bara slappa, läsa, se film och ta massage,…….Selma Lagerlöf är fint i Sunne

 25. Lite sol kan vara skönt när det gäller att ladda batterierna. Vid medelhavet är det väl fortfarande rätt varmt och det tar inte så lång tid att åka dit. Mitt tips är Mallorca eller varför inte Italien. Venedig eller Rom kanske?

 26. Hej Charlotte,

  Om du inte varit på Storhogna Spa i Härjedalen nära Klövsjö så prova detta mysiga fjällhotell & Spa och tar bara några timmars bil körning från Stockholm alt Hotell Havsvidden ligger långt ute i Åländska skärgården men med flyg till Mariehamn är du där på några minuter alt 2 timmar med färjan från Grisslehamn!

  Annars är det fint i Småland,,,

  Kram till dig och familjen.

 27. Tre dagar är ju inte så långt… men varför inte en tur till vackra Tällberg.. spa- vacker natur… eller varför inte upp till Vemdalen oh storhogna, där du har vacker fjällnatur, ta mysiga promenader oh även spa….
  Vi har själv en resa inbokad men dock lite längre bort, och vi bara myser av just nedräkning o veta att vi ska åka iväg…ska bli helt underbart… till en av öarna i Västindien…….så tiden kunde inte gå nog fort fram nu….hoppas du hittar ett bra alternativ….

 28. Jag gick idag ut i skogen och plockade trattkantareller…. blev ute i 3 timmar…. ååå så skönt, hör bara vinden, fåglarna, ja naturen…. var som balsam för min själ…..

 29. Österlen, Österlen, Österlen!
  Nu är det lugnt på Österlen när turisterna är borta. Men fortfarande bedårande vackert! Och havet är mäktigt men ändå rogivande. Jag kan rekommendera tex Kiviks hotell som även har spabehandlingar. Vitemölla badhotell är också mysigt!

 30. Hej Charlotte!!!
  Skickar lite styrke kramar till dig! Klar att alla, även du kan behöva lite lugn och ro och bara få vara med sig själv ibland!! Känner precis lika just nu, kanske är höstens antågande.. Skulle jag inte ha en lite bebis här hemma så skulle jag unna mig en helg på torekovs spa! De ligger underbart vid havet, så man kan ta långa friska promenader, sen är hotellet ljuvligt och man kan unna sig nån härlig behandling och god mat, det hade skapat ny energi för både kropp och själ!! Hoppas du tar dig tid, till vad de än blir!! Kram

 31. Bästa lugnet och kraften är skogspromenader med t e x svampplockn. Tystheten och upplevelse av
  skogens mäktighet ger energi och rensar mentalt. Min erfarenhet och rekommenderas när
  kraften börjar sina. Smålandsskogen är bäst men det finns fina skogsområden i Stockholmsområdet
  också.Lycka till, kram

 32. Ja du behöver verkligen ta en paus för dig själv. Jag blir utbränd bara jag läser om hur du jobbar, far och flyger. Tystnad, lugnt, sol, värme och mycket sömn skulle jag rekommendera. Kanske nån spa-resa några dagar till nåt ställe i ett varmt land? Kan inte på rak arm säga vart men. Kram!

 33. Jag hade åkt hem till mamma och pappa. Sov länge, ta långa skogspromenade själv och låt dem passa upp dig.
  Tack för fin blogg!

 34. Säger bara Loka Brunn! Nu har vi bara varit där under Juli/Aug, min man o jag – och ja… vilken avkoppling. Där tror jag du får ro i denna rofyllda miljö, spabehandlingar, flytbastun, underbar god mat och dryck! Hör med Pernilla som också varit där. Kan varmt rekommendera.
  Varm kram från Örebro

  1. Vet inte om jag tycker frågan är dum? Charlotte har ju berättat MASSOR om hur bra Anders är. Man måste väl skriva även om det som inte är bra . Annars blir det ju en konstgjord och falsk lyckovärld.Inte konstigt om man undrarefter de senaste inläggen. Jag skrev liknade (fast undrade om det var en fnurra på tråden), men min kommentar blev bortplockad.

  2. Vad får er att tro att dom brutit sitt förhållande? I fredags nämns det i inlägget att alla 3 killarna spelar FIFA och då fatta jag det som att den ena killen var Anders. Men framtiden får väl utvisa vilket. Hoppas inte för dom verkar ha det så bra ihop.

  3. Otroligt lustigt att tro det är en fjurra på tråden bara för man har behov att vara själv??? Herrejösses…Jag kallar det sunt att få helt egen tid!!!

 35. Om du verkligen vill resa själv, åk till http://www.havsvidden.com. Njut av stormande hav vid brasvärmen, spana på örnen som seglar förbi, ta ett avslappnat bubbelbad på terrassen. Du kommer inte att ångra dig.

 36. Hej Charlotte! Kom precis hem från en minisemester i Amsterdam. Supermysig liten stad, vackra gamla hus överallt, alla kanaler och små broar. Perfekt stad att strosa runt i till fots, eller på cykel som dom flesta gör i Amsterdam. Bra shopping, allt från blomstermarknaden med alla lökar till lyxiga märkesbutiker. Rekommenderas varmt! Kan tipsa om ett otroligt fint boende, ett lyxhotell med massor av gammal charm, om intresse finns. Hoppas du får en skön och säkert välbehövlig semester hur som helst.

 37. Du och Anders skall såklart åka till Sardinien, Alghero! Och njuta av cappuccino på baren Ciro, frossa i skaldjur på Trattoria Maristella och busa på La Lanterna med att beställa in 2 pizzor var! 3 timmar med Ryanair och ni kan njuta som bara den……….
  Önskar dig ALLT väl,
  Matilda

 38. Skönt för varje människa att komma bort från vardag och fest och jobb. Endast vara för sig själv och samla alla tankar och njuta av en bra bok, tystnad och ev. spa behandlingar då kan man stanna på ett fint ställe i Sverige. Åk till Dalarna.

 39. Jag skulle lätt föreslå Rom. Underbar storstad, där man kan promenera i timmar. Shoppa gott och äta ännu godare. Någonstans på min blogg har jag skrivit om när vi var i Rom, bodde på det absolut bästa 5-stjärniga lilla hotell nära allt. Kram Jess
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Skönhetstävlingar för barn…vad tycker du ???

 40. Hej Charlotte!
  Det finns ett spa som ligger mellan Norrköping och Katrineholm som heter Sandvik Gård. Jag har ännu inte varit där men jag har bara hört hur fantastiskt det är. Till våren bär det av dit. Men det som är skönt (om man nu vill “bara vara” ensam) är att helgerna är vikta för kvinnor. Våra kära får stanna hemma. Annars skulle jag åka till Torrevieja och ta dagen som den är. Njuta, strosa, äta och bara må gott. Hoppas du lyckas komma iväg någonstans. Många kramar Ing-Marie

  1. Tyvärr måste jag avråda starkt från Sandvik. Jag var där för ett år sedan och trodde det var dolda kameran! Standarden motsvarar ett sämre vandrarhem! Maten och frukosten är under all kritik! Vi fick tillbaka en större del av pengarna när vi visade upp bilderna från hemsidan och hotade med allmänna rek.nämnden! Inget att rekommendera!

 41. Gör som jag! Gå och sätt dig på Malmö Opera, låt dig tas med in i Eva`s värld… Nä visst, nä-det är ju du som är Argentina!! Tack för en magisk kväll!! Den laddade mina batterier! Att se alla med blanka ögon, stå upp (trots att kroppen gjorde det svårt för vissa) och bara berömma er…Funderar på vilka tankar du har när du sjunger med hela hjärtat till Peron och lyckas sjunga så vackert med gråten i halsen. Helt fantastiskt!! Spännande vad Rickard Söderberg kunnat göra vid ett inhopp.. Lite kär i Lindy Larsson , Annica Edstam och fantastiska Christel Elisabeth Stjernebjerg!!! Hade det funnits biljetter hade jag sett den igen!!
  Nu till dig: om jag förstår dig rätt, är dina barn din kraftkälla och de pockar säkert på uppmärksamhet på sitt sätt. Få inte dåligt samvete, utan var glad att de vågar vara sig själva (tecken på kärlek) Din “geperiod” tar slut och då är det din tur att få tillbaks. Mycket värme och tack för din kraft till mig!!!

 42. hej tack för härlig blogg
  är det dina fötter man ser på bilderna?
  måste bara säga väldigt fina fötter
  gillar du dina fötter

 43. Hej Charlotte! Varit o tittat på Evita ikväll o vilken föreställning, magiskt!! Tack snälla! Vet inte hur jag ska kunna somna är så fylld av energiiii;) Kram

 44. Inte konstigt att man behöver landa i sig själv efter den resan du haft i år, inte minst med Evita. När jag kämpat för något under en längre tid, och det sen går bra, så blir man plötsligt så hejdlöst trött och lite tom. Man behöver jorda sig. Och det gör man bäst på ett café i Palma;)!

 45. Åhhh, det finns ju sååå många härliga platser att välja mellan!
  Jag har ett ställe i Spanien jag med å för mig är det mitt paradis… Sol, bad, golf… Avkoppling!
  Varför inte ta in på La Finca Golf and Spa Resort under vistelsen?! Underbart ställe!
  Tack för en otroligt härligt blogg! Xx

 46. Hej Charlotte ! Jag är en utbytestudent i Lund från Belgien och tillsammans med några andra utbytestudenter såg vi Evita ikväll. Vi blev alla jätte
  imponerad (även de andra som inte forstår svenka), du är så grym. Vi väntade en stund efteråt på artistutgången för att säga hej men du tyvärr aldrig kom.
  Keep up doing what you’re doing ! Kram

 47. Varför inte ett par dagar på ett SPA? Jag har varit på kurortshotellet i Varberg, och det var helt underbart, men det finns naturligtvis fler att välja på! =)

 48. Hej, du kan komma o hälsa på mej i Florida! Så kan du få spöa mej i tennis (läs: enkelt) ;)

 49. Oh, fina Charlotte. Vill passa på att tacka för en fantastisk föreställning igår kväll på Malmö Opera. Det är verkligen en upplevelse som du ger till så många av oss. Så helst vill jag att du stannar kvar i Malmö och fortsätter sjunga, sjunga. Jag som så många andra uppskattar ditt enorma engagemang och hårda arbete. Tack för att du gav mig en avkopplande och en härlig stund. psst har hört att Indien ska vara en fantastiskt oupptäckt pärla,,, Ta hand om dig!

 50. Någonstans vid havet, det brukar ha lugnande effekt! Finns fantastiska platser här på västkusten. Långa promenader, vila, vila och vila! Viktigt att lyssna till sin kropp. Hoppas du snart kommer iväg! Kram :)

 51. Inget slår våra svenska fjäll vid den här tiden på året. :) Hyr en stuga och njut av ensamheten och naturens skönhet några dagar…kommer garanterat göra underverk för både kropp och själ.

 52. Det är synd att du inte kan gå och se Evita med dig i huvudrollen :)för det var en riktig avkoppling och njutning :) kram

 53. Hej Charlotte! Ja vi är ju alla bara människor som det heter. Jag hade dragit till New York! samla kraft av stadens energi! det finns gott om SPA mm där också som du kan besöka…kolla in någon musikal, shoppa…KRAM till dig

 54. Åk till Småland och Stufvenäs gästgiveri. Schysst japanskt spa där och ett fantastiskt rev vid havet på 3 km att ta långpromenad på.

 55. Ja, ibland vill man ju bara vara helt ensam med sina tankar och funderingar. Ta dig några dagar – tror inte det spelar nån större roll vart – bara för dig själv! Det är väl du om någon värd, eller hur ??!!
  Jag önskar dig all lycka med dina framgångar – om det så är roller påOperan i Malmö eller parfymer. Du är en inspirationskälla – toppen :)

 56. På lördag ska vi ÄNTLIGEN se Evita….Med så bra recencioner har vi stora förväntningar!! Att du brukar göra bra ifrån dig vet vi ju, men här har ju även helheten med sceneri beskrivits som något fantastiskt.

 57. Jag tycker Ängelholm eller så kan man åka till Lignano Italien grymt härligt ställe! Skulle du kunna tänka dig att vara med i diggiloo nästa sommar eller leda det? Hoppas allt är bra med dig!!? Ville bara på mina dig om att din låt The Girl är grym låt!!

 58. Du är välkommen hem till mig! En liten by i Hälsingland, nära vatten och skog. Stänga av mobil och dator. Bara vara, som vi så väl behöver ibland. Att inte alltid vara nåbar. en lisa för själen, när det behövs.

 59. Hej carlotte underbara bilder o ja alla har vi våra dagar vi behöver hämta kraft…..lyssna på denna länk den har gett mig ett inre lugn.http://www.youtube.com/watch?v=21dfilSok-A så bra så fin…

  En fråga du har skrivit i tidigare inlägg om din mans bra smak i inredning kan du kanske visa ett smak prov som ej är slettvolls egna bilder.
  samt vad har du för inredningsstil själv vad tycker du om för detaljer?

  Tacksamt
  Mvh
  Eva

 60. Vi var i Nice i augusti och jag kan verkligen rekommendera dig/er att åka dit. Trots att vi bodde mitt i centrum så hade vi bara 10 minuters gångväg ner till stranden! Och glassen på Fenocchio var bara sååå goood!

 61. Storhogna Hogfjallspensionat i Vemdalen ar ett heeelt fantastiskt stalle dar man i en underbar miljo bara fylls med energi och kraft!

 62. Gör som jag när du har för mycket att göra o det bara tjongar i huvudet. Ta planet(SAS el Norwegian) till Nice ca 3tim taxi till Hotellet 15min o du har hamnat på ett litet helt ljuvligt hotell vid Nice strand.Alla hotellrummen-betala för dubbel även om du är ensam-är olika inreda o begär havsutsikt.Hotellet har pool fitness sauna o framförallt havet.Du springer eller joggar på stranden intar din frukost sittande på altan mot havet-låt havet ge dig ro o samtidigt energi.Hotel Pe`rouse i Nice

 63. Hej Svejs! – Tällberg är platsen för dig just nu :-) ( avkoppling, mysigt, brasa, frisk luft, god mat, inte så lång bort) Ha det gott!

 64. Jag förstår Du behöver vila men hoppas att Du kör föreställningen den 14 okt. Då kommer jag o en hel buss ifrån Växjötrkten o ska se Evita och vi vill förståss se Dig o ingen ersättare. Du är ju ledig några dagar innan av vad jag kan se i turnéprogrammet så vila då. Jag längtar mycket efter detta.

 65. Du är välkommen hem till mej på landet med massor av plats att vara ensam -lovar att bjuda på god mat och att inte störa dig:0) Alla behöver ladda sina batterier i ensamhet emellanåt!

 66. Åk över till Köpenhamn, ta in på ett hotell med bra roomservice och ligg där och tryck en stund och samla dina tankar och känslor. Ut och gå på de fina smågatorna som också finns i denna storstad. Eller det är så att du vill åka långt för att kunna koppla av man och barn. Lycka till och en styrkekram till dig!

 67. Varför inte se till at få vara själv hemma några dagar – & “bara vara”…!?

 68. Åk till lägenheten i Spanien. Måste ju vara enklast. Annars åk hem till mamsen och bli lite ompysslad och gå ut i skog och mark. Ha det bra och var rädd om dig.

 69. Om man behöver komma bort från allt (och kanske alla) hade jag åkt på retreat på ett kloster. Man kan ju åka till ett kloster där tempen ute är lite högre än här hemma. Snacka om lugn o ro och helande för både kropp och själ! Ska själv ta en sån tripp när jag har avklarat en lite tuff period som jag har framför mig. Jag hoppas du hittar något resmål som kan passa dig och som ger dig massor med energi. Kramiz

  1. Man behöver ju inte gå i kloster fullt ut;-) 3 dagars celibat, lugn o ro samt samla tankarna kring vad som gör en riktigt lycklig. Kanske lite för lugnt?;-)

 70. Vilken härlig blanding på bilder, vad ska det bli av dina pojkar när dom blir stora tro??
  Ta Anders med dej och åk till Glashotellet i kosta. el
  Varberg Asia & Spa – underbart spa & bra mat

  /trogen bloggläsare

 71. Min man och jag var i Tällberg i helgen och det var helt ljuvligt. Dit skulle jag kunna åka själv, bara njuta av omgivningen, fint hotell ( har bott på både klockargården och Green hotel) äta gott, ta en löparrunda och bara må bra i sig själv.

  Det är mitt tips till dig:-)

 72. Ah vad roligt. Jag sitter just nu i en av bungalowsen som ar pa den forsta bilden. Jag ar pa semester och har for forsta gangen nu kopplat upp mig och laser ikapp vad jag har missat av din blogg medan jag har varit borta. Jag kan varmt rekommendera att aka hit, men du behover lite mer an bara nagra dagar. Det ar helt fantastiskt har med lata dagar pa stranden el vid poolen, gym pa morgonen, lite spa och god mat.

 73. There’s room at Buckingham Palace, we shall speak to the Queen herself. X

 74. Mitt i allt skräp o vice versa som skrivs, är det väl ingen som inbillar sig att NÅGON går smärtfritt igenom livet??? Elr??? Ta dig en vända t Paris…strosa m systrarna Elr. En god väninna…. Har ofta undrat hur du orkat m 3 kottar, en man som ,kan jag tänka mig kämpar m ett tufft jobb…hatten av Charlotte…men även du är av kött o blod.. kram o God Jul o njut av Julen… :-)

 75. Hej
  Då tycker jag du ska åka hem till mamma och pappa en helg alldeles själv. Bli ompysslad och bara slappna av, det är det vi mammor och pappor till för när barnen blir stora.
  Monica

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..