Nymålade naglar

Idag har världens gulligaste Najet snyggat till mina naglar… Evita röda som vanligt med gelish men även med kaviar pärlor på ena fingret.
Idag är en pissig höstdag som jag ska försöka radera … Allt är fel och jag har en enorm huvudvärk. Kan inte bestämma mig om jag ska trotsa skallevärken och följa med Pernilla på premiär el om jag ska bädda ner mig…?

20121001-172733.jpg

20121001-172755.jpg

20121001-172808.jpg

20121001-172822.jpg

20121001-172845.jpg

 1. Bästa Charlotte!!
  Ett tips, ligg och vila, ligger själv m feber och allt börja med huvudvärk, inte säkert det
  blir så för dig men kanske en god ide´ Tack för bra blogg alltid kul att läsa Kram

 2. Hej going. Låter inte som en vidare skön dag idag. Personligen föredrar jag en varm soppa och lite nybakt bröd, Efter en sådan dag. Hade krypt ner och lagt mig under filten och bara jäst. Gör de som lockar mest. Må gott, kramar/ Malin

 3. Bädda ner dig och se en bra film, det brukar vara mysigt när man inte känner sig hundra…….

 4. Hoppas du känner dig piggare, båda alternativen är bra…beroende på. Ibland vill man bara vara och inte vara social och ibland behöver man just den sociala biten och goooa vänner så blir man piggare. Jag tycker du verkar vara en så jordnära och härlig person med både vackert inre och yttre! Kram till dig

 5. Hej Charlotte!
  Har huvudvärken med krocken att göra då du blev påkörd?
  Var rädd om dig!
  Kram Lena

 6. Hej Charlotte,Inget vidare med huvudvärk,men du vet väl att det oftast är högpresterande kvinnor som lider av det ;-) så det är att ta det lugnare.Någon skrev att hon tyckte du skulle bara snygg i kort hår……tänk inte tanken,du är så vacker som du är.Hoppas de sätter upp Evita i Stockholm,för jag skulle så gärna vilja se den,men ner till Malmö har jag svårt att resa.Vill bara önska dej fortsatt lycka till.

 7. Hej fina du =) Läser din blogg men är dålig på att kommentera, men du är toppen. Jag köpte din nya träningsbok kickstart, i form på 4 veckor, jag skrev om den på bloggen och lovade att skriva resultatet, och gissa vad, boken är suverän. Jag mår bättre än på länge och är piggare än på länge, dessutom kom jag i jeansen som det fattades några cm på =) Tusen tack för en toppen bok. Fick några läsare med tror jag att nappa på den. Skoj om fler får känna den otroliga skillnaden.
  Kram kram och ha en toppen dag, bädda ner dig och drick mycket varmt <3

 8. Sov många timmar…och bettskena?
  Obs! vill icke vara din husläkare he he….eller tandis……
  Men allvarligt har Du ngn bettskena som avlastar?
  Många varma höstkramisar <3

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..