Fredagsmys!

Igår flög vi ner till Malmö och hade fredagsmys hela familjen..så lugnt, skönt och mysigt!
Killarna fick FIFA 13 igår och de fick det signerat och var så lyckliga för att äntligen få spela det!! Alla tre killarna spelade turnering vilket tydligen var en hit;)
Idag ska vi hitta på något kul… Barnen överlägger just nu om det blir hästgård/rida, Lekland el badhus…

20120928-231013.jpg

20120928-231024.jpg

20120928-231037.jpg

20120928-231115.jpg

20120928-231136.jpg

20120928-231328.jpg

20120928-231338.jpg

 1. Måste bara säga att du var så bra igår!! Jag var och såg Evita med min pojkvän. Vi hade otur hela kvällen med dåligt restaurang besök, ont om tid och garagehus som stängde så vi fick ta bussen hem.. men Evita vägde upp hela kvällen ändå! Som det kan bli ibland.. Jättekul i alla fall att se dig göra en sådan roll och att du sjöng så bra och var så vacker. Ha en fortsatt trevlig helg!

 2. 3 mil från Malmö ligger Trelleborg. Där finns en vikingaborg. Ett fint litet museum. Ett litet tips bara.

 3. Hej Charlotte. Grattis till succén i Evita Jag ska försöka gå och se den !! Vi är på gång att köpa hus i Orihuela Costa Torrevieja Jag undrar om du/ni har lite tips om bra restauranger i området och även annat sevärt ! Tacksam för alla tips vi kan få ! Kram

 4. Vad synd att du inte kunde komma till Skånemässan. Din motspelare sa att det berodde på sjukdom men det verkar ju inte stämma?

 5. Hej Charlotte Stort Grattis till succén med Evita det är du värd !! Ska verkligen försöka att få tag i en biljett ! Jag och min man håller påmattbköpa lägenhet i Orihuela Costas /Torrevieja området . Jag undrar om du/ni har lite restaurangtips och även andra tips På sevärt i området? Alla tips tas tacksamt emot!! Kram

 6. Tror det är fotbollsspelare från MFF. Men Charlotte skriver nog det så vi får veta säkert.

  1. Det är fotbollsspelare från AIK om jag inte ser fel.

   Killen i mitten är Martin Mutumba, han till höger är Kwame Quaison. Lite osäker på han till vänster, kan det vara Milosevic?

 7. Läser din blogg då o då, men kommenterar inte så ofta.Men nu måste jag bara säga vilken härlig person o mamma du verkar vara.Hur får du tid med allt?? bakar o fixar med dina söner och repeterar o uppträder som Evita, de är strålande, önskar dig all lycka. Kramisar Marianne

 8. Vi tänkte också göra nåt kul igår. Åkte till Skånemässan för att höra Charlotte Perrelli (3.5 mil x 2) men du var inte där. Lite trist faktiskt.

 9. Hej Charlotte! Hoppas att du mår bättre från din förkylning/halsonda.
  Jag var också på Skånemässan för att se dig i lördags, men du var sjuk. Ser att du fått kommentarer om det här. Men din röst är ju ditt “instrument” och behöver såklart vilas om du inte mår bra. Men detta gör ju inte att du behöver sitta inne och inte göra något. Såklart att även jag blev besviken att inte få se dig, men det kommer säkert fler chanser. Fred Johanson gjorde bra ifrån sig ;)
  Ha det nu så bra och sköt om dig o din familj.
  Kram, Annika

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..