iPhone5

Äntligeeeeeen!!! Idag budade 3 den till mitt kontor och Nu är den här;))

20120928-123939.jpg

20120928-123949.jpg

 1. Förstår inte hysterin av att hela tiden ha nytt, det senaste materiella. Jag har själv en Samsung Galaxy som fungerar jättebra; jag kan surfa, ringa, messa och fotografera. Och den är inte alls lika dyrt som en iPhone. Resten av familjen har iphone, är det bara jag som inte förstår vad som är så speciellt??
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Böneutrop i Sverige- Nej tack !

 2. Förstår dig helt Charlotte, är själv iphone frälst och hade jag fått en 5:a så hade jag nog med jublat och slagit en volt….Tycker mig känna ett uns avundjuka från Annorlundaunderbara…
  Hejja på Charlotte och ha en mysig helg ;)

  1. Och som vanligt blir någon utpekad som avundsjuk, så fort det framförs en stilla undran över detta ständiga jagande efter materiella tillgångar…nä, lägg av! Vissa jagar, andra tänker mer på miljön och på återanvändning. Jag dömer ingen – men jag avskyr det här uttjatade avundsjuke-argumentet som förekommer på alla bloggar där det framförs en annan åsikt än bloggarens.

   1. I det här fallet tror inte jag heller att det handlar om avundsjuka utan mer en reflektion av allt konsumerande. Det kan visst vara värt en tanke el två… Jag är inte övertygad om att bag hade sprungit och köpt den här eftersom jag har 4s.. Har glömt den hemma men ska testa den inom kort…;)

  2. köpte nyss en 4S efter haft min 3:a i tre år, så för min del känns det onödigt att köpa ny när 4S funkar lika bra OCH det är visst inte jättestor skillnad har jag hört så jag håller mig med min 4 ett tag till,. Älskar min iphone :) OCH nej det handlar nog inte om avundsjuka här utan sunt förnuft!

  3. helt korrekt reflekterat Charlotte. Jag missunnar ingen, har råd att köpa den själv. Men på många bloggar är det numera mycket produktvisning, profilering, “smygreklam” etc.
   Trevlig kväll. Kram Jess

 3. Åh, va kul! En sån hoppas jag oxå på att köpa så småningom! Älskar min IPhone 4 :)
  Ha en underbar helg!!!
  Kram!
  susjos.blogspot.com

 4. Hej Charlotte!

  Superfin telefon!
  På tal om annat, skulle du inte kunna lägga upp receptet på dina kanelbullar med mandelmassa?

  Kram

 5. Jag tycker det är roligt när folk skriver att du gör smygreklam . Du skriver ju även att du är sponsrad av 3 & att du får det senaste.. Avundsjuka människor! Jag tycker istället att vi ska vara glada, det är ju roligt för dig. Du ger mig mycket lycka med ditt bloggande, att jag får följa ditt för mig spännande liv. Tack!

 6. Grattis till din nya…. jag har förstått att du är en liten “tekniknörd” = i positiv bemärkelse…. älskar tekniska prylar så detta måste ju vara som julafton. Visst är det roligt med nya grejer och jag tror att vi alla tycker det… just det här förväntansmomentet när man öppnar paketet och börjar “pilla” och lära sig den nya… härligt!
  Måste fråga en sak… pendlar du Malmö – Sthlm efter varje föreställning? har fått den uppfattningen… i så fall Puh hur orkar du….
  Ha en härlig helg!

 7. Fattar inte varför dom sponsrar kändisar för. Inte skulle jag köpa en bara för att du har fått en. Jag har iPhone 4s och det är ingen skillnad på 4an och 5 an. Bättre att lära ungdomarna att den telefonen man har duger. Än sätta folk i skuldfällor. Är man bättre människa för att man har dom senaste prylarna. Jag kan lätt köpa en ny telefon men varför när den jag har duger perfekt. Du visar inte dina barn att man måste jobba sig till saker… Och att man behöver inte ha allt.

  1. Alltså snälla !! Orka ens reagera över detta ! Och varför dra in hennes sett att uppfostra sina barn ?!? Tror att om du hade bra ekonomi skulle du nog skämma bort dina barn också. Jag har alltid varit bortskämd men det betyder inte att jag en vet vad hårt arbete är !! Luta dig tillbaka i soffan å lägg energin på något roligare ;)

 8. Hej Charlotte!
  Var o såg evita igår o vill bara ge dig beröm för en en superbra föreställning. Alla var förstås bra men du var verkligen stjärnan, du hade allt bra skådespeleri, sånginsats! och bra dansat. Jag tror du hittat hem!:) Kram

 9. för säkert skulle alla avundsjuka tacka nej till alla saker som man får eller har en möjlighet att skaffa
  varför ska vi ha detta dela lika samhälle?christian

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..