Braun IPL maskin

2012-09-23 26 kommentarer
Livsstil

Så spännande, har fått en helt ny maskin som ska vara revolutionerande!! Kolla in reklamfilmen för den…hoppas den är så bra som den verkar. Jag tycker det vore det fantastiskt att själv kunna ta bort  hår på ben/under armar, bikinilinjen och att inte behöva göra det så ofta. Till en början en gång varannan vecka och sedan behöver man göra det varannan månad. …ikväll ska jag testa för första gången;))

 

26 kommentarer

Hej C!! Verkar vara en bra maskin ! Jag har aldrig läst din blogg tidigare men ikväll MÅSTE jag in :) har just sett dig i Evita i Malmö, grät halva tiden och rös och njöt och åååååååhhhhhhhh så bra du var. Ja, så bra ni ALLA var. En helt fantastisk föreställning och så svåra låtar du har. Har läst om din nackskada i tidningen, urtråkigt. Sök riktigt nackskadeexpertis i tid innan du blir för stel o s v. Det är jätteviktigt !! Tack än en gång för en himmelsk upplevelse till dig och alla i ensemblen. Kram från ingrid

För att bli av med hårväxt finns det bara ett sätt… LASER.. jag har gjort 3 behandlingar (har nog 3-4 behandlingar kvar) men det FUNGERAR och är bestående.

”Revolutionerande”..? En apparat som tar bort hår?
Finns andra mer revolutionerade verktyg/saker, som gör namn för sin sak. Men en rakapparat..? En revolution är ett cancer-vaccin eller liknande, men detta… nej. Där tänker vi olika, även om jag förstår att du gillar att slippa raka dig, varför det nu ska behövas..?

Grattis till succén med Evita förresten.

Oh, vad spännande. Du får rapportera hur det går! Själv kombinerar jag Veet vax (i burk) med Braun silk è pil (eller hur det nu stavas) och jag har definitivt fått mindre hår och till och med kala fläckar och egentligen bäst av allt aldrig stubb:)

Ha det bra!
Med vänlig hälsning,
Alexandra

Hej Charlotte !
Missade du Plus som gick i veckan ? där tog de upp den apparaten HELT värdelös enl hudläkaren…
De sa bl.a hur många timmar det tar att ta bort varje hårstrå och att den går inte såå långt ner på djupet för att ta bort håret för evigt (titta på play) vill dej väl hoppas att du fått den grattis annars har du gjort en dålig affär :(
Lycka till i em jag kommer då och ska njuta av Evita /Stor Kram

De som säger att man ska gå på DYRA IPL-behandlingar på salong vill bara inte missa den vinsten som de kommer förlora när vi kan göra dessa behandlingar hemma själva. Jag väntar spänt på att kunna köpa en riktigt bra IPL-maskin och använda hemma, har faktiskt ingen lust att visa mina privata håriga områden för någon annan än mig själv och möjligtvis min fästman som inte bryr sig tack och lov..! Jag väntar med spänning på recension, Anitha Schulman verkar väldigt nöjd iaf. Till skillnad från henne så har jag uberljus hy och mörka hårstrån som syns ganska tydligt, och det skulle vara en dröm att ha råd att minimera dem.

Det dom testade på Plus var en dålig kopia från Ellos. Det här är ju en riktig maskin från Braun. Den funkar. Att jämföra maskinen från Ellos med denna blir som att jämföra prestandan mellan en IPhone och en Nokia 3210.

Är dt inte lite väl mkt reklam för produkter nu för tiden på din blogg?
Det är Lumene, det har varit NuSkin och nu denna maskinen. Att du gör reklam för dina egna produkter tycker jag är ok , det andra mindre ok.

http://annorlundaunderbara.wordpress.com
Inte bitter, bara undrandes

Jag tycker att det är jättebra att du testar grejer, så länge som du är såhär tydlig med vad som är sponsrat och inte så funkar det!

Njae, Lumene är sponsrade/ köpt reklam vilket jag är tydlig med. Det andra är ingen reklam alls utan enbart tips från min sida… Men eftersom kag oftast gör 3 inlägg om dagen så får du hoppa över det du inte gillar;)) kram

Skriv en kommentar