Bilhall-Hyundai

Igår var jag gästartist och sjöng några låtar när Hyundai hade invigning av sin nya hall Upplands Väsby. Oroligt fin hall måste jag säga och de hade gjort det så fint. I hallen stod det bara nya vita bilar..coolt. Kandelabrar brann och det var riktigt stämningsfullt. Svårt att tro att det kan bli det i en bilhall… Idag hade även denna bilhandlare snappat upp att jag har ett brinnande skointresse?! Tror ni inte att han hade varit inne på Savannah på BirjerJarlsgatan i Stockhlm och köpt ett par Louboutin åt mig! Såååå enormt gulligt och roligt att får. 15 cm klack och så snygga!!!! Vad tycker ni?

 

 

20120921-111505.jpg

20120921-111513.jpg

20120921-111525.jpg

20120921-111536.jpg

 1. Hi hi får mig att tänka på hur man fick betalt förr i tiden. En kyckling, en kossa osv. Får du ingen ekonomisk ersättning för giggen? ;) Eller säljer du skorna sen?

 2. Åh så super fina förstår att du blev glad! Ha en förtrollande helg
  och mys med familjen ❤. Det ska jag :)
  Kram Maria

 3. Vart kommer dina leggings/byxor ifrån :)? Du är så snygg och en otrolig inspirations källa!

 4. Jättefina skor, det var du värd tycker jag :-) de klär dig säkert. Hoppas du får en fin helg med dina nära o kära.

  Kram

 5. Långt ifrån skor och glamour, men kan du ändå hjälpa mig sprida den här?

  Nu vill jag testa en sak.
  Ni som har barn eller barnbarn, kan ni tänka er känslan av vanmakt om det näst värsta skulle hända ert barn? (Det värsta är så klart om barnet avlider.) Men ni är där, med ett barn som har ont och tvingas uppleva smärtsamma och skrämmande behandlingar och du kan inte göra någonting för att lindra, du kanske inte ens kan vara med i rummet av medicinska orsaker. Känn på den vanmakten, frustrationen och ilskan!
  Du tvingas dessutom bo trångt mellan ditt barns sjukhussäng och ett annat barns säng som i sin tur har sin förälder där. Det är lyxtillvaron för det är ändå bara 2-sal, sen har vi 4 och 6-salarna…. Du har en hylla i kylen och delar spis och micro med flera andra. Inget privatliv annat än då du låser om dig på toa eller tar en snabb dusch, oftast i kallvatten för ni är så många om just den.
  Tänk dig då att leva så i ca 6 veckor.
  Tänk dig då att efter den perioden erbjudas ett lugnt, stort eget rum. En dörr att låsa…. En egen dusch, egen kyl, eget speceriskåp. Att bara dela kök o spis med kanske 2-3 pers ist för 30.
  Visst skulle du vilja att fler föräldrar till barn som drabbas av svåra livshotande sjukdomar får ha det så.
  Så nästa gång du betalar räkningarna, skänk en slant till ditt närmaste Ronald McDonalds hus, en tjuga eller en hundralapp, summan spelar ingen roll för många bäckar små…
  Bra! Då börjar du med att dela det här och uppmanar dom som du delar till, att dela den vidare med samma uppmaning. Här hittar ni ert närmaste hus.
  http://www.ronaldmcdonaldhus.se

  1. Håller med Neta !
   Min kille var vuxen när han fick en tumör, men det spelade ingen roll. Jag som Mamma fick hyra ett rum där. Helt fantasiskt att man kunde vara med honom hela dagarna och bara ha 5 min gångväg “hem”. Helt underbar facilitet !!!!

 6. Riktigt snygga skor… önskar jag kunde gå i så höga klackar…

  Tack för en otroligt bra/intressant blogg…
  Kram
  PS: Jag fick din nya träningsbok idag av min sambo på vår 4-års dag… Ska bli så kul att läsa den.

 7. oh…då var du där :=)…körde min man till stationen igår å eftersom vi bor 300m ifrån den nya bilhallen så åkte vi förbi, då tänkte jag faktiskt på dig eller Pernilla att ni kanske var där å gigga…:))
  hoppas det var en lyckad tillställning!! Kram på dig

 8. Tack för en mycket bra/intressant blogg…
  Tittar på den varje dag.
  Fina skor passar dig
  Kram.

 9. Undrar om Louboutin-skor är bekvämare än andra skor med hög klack? Önskar att du kunde göra ett blogginslag med sko-tema, t.ex. visa några av dina favoritskor. Tack för en jättebra blogg!

 10. Jag vill klargöra en sak!
  McDonalds och McDonalds hus har ingen connection alls, det grundades av en herre som heter Ronald mcDonald som faktiskt är ett vanligt namn i USA och just därför dom var “namne” så tillät hamburgerkedjans överhuvud bössorna på restaurangen. Thats it!
  Om ni går in på hemsidan och läser om deras verksamhet så ser ni exakt vad det står för!
  Jag kan garantera att i husen så finns ingen reklam för eller lilla minsta mat från McDonalds om inte familjerna som bor där själva åker och handlar.
  Jag har bott där med min flicka och det gör verkligen skillnad i en jobbig situation.

 11. Tack för ett underbart framträdande och det var ju roligt att du gillade skorna!
  Kortet vi fick på dig kommer jag att sätta i guldram!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..