Gabriel & Twitter

Igår träffade jag upp Gabriel i Malmö, han bjöd mig på lunch på Hilton och det är alltid lika kul att träffas. Herregud, vi har känt varandra i 20 år…. En av mina äldsta närmaste vänner som jag kan prata med om allt. Åh, vad jag värdesätter sådan vänskap som är på riktigt!

Igår efter föreställningen som slutade 21:28 drog jag järnet till Triangeln där tåget går till Kastrup.. Löste biljett och tåget gick 21:36… Eftersvettades som en tok där jag satt genomblöt, men jag hann!!! Dock med scenmake-up, strumpa på huvudet som jag följde med Angelos keps…
Plockade av strumpan och nålarna på flygplatsen över en kopp te med Gabriel som skulle med samma flight hem till storstan…
Ni har väl inte missat att Gabriel har släpp sin första bok?!?!?
Så fin och så enormt starkt att skriva en bok om sin uppväxt, om Gud och att våga stå för den man är. jag fick boken igår och ska börja läsa den ikväll…
Här kan ni köpa Gabriels bok.
Nu blev jag övertalad av denna man att börja twittra!!!! Herregud, hur ska detta gå? Som om jag inte har nog med bloggandet… Fniss! Men tror ändå att det kan passa mig ganska bra att mellan varven hålla er uppdaterade med lite kortare inslag? Ni följer väl mig?? La Perrelli

20120920-005611.jpg

20120920-005643.jpg

20120920-113918.jpg

Ni följer väl mig på Twitter??

 1. Har köpt Gabriels bok och ska snart börja läsa den. Gillar din randiga tröja, vart har du köpt den? // Cattis

 2. Vad jobbigt och stressigt att åka hem efter varje föreställning du som fixade så fin lägenhet i Malmö. Är det inte bättre du får vila där mellan föreställningarna? förstår att du vill hem till pojkarna men det kan ju få ett högt pris…….

 3. Vad kul att du ska börja twittra!

  Appropå bok så måste du läsa “Femtio nyanser av honom” (Fifty shades of Grey), den omtalade boken av E L James. När man väl börjat läsa den vill man inte sluta!

 4. Följer dig gärna på twitter, men hur hittar man det. Älskar att följa din blogg! Du är bäst! Jag hoppas verkligen att du fortsätter med det oxå!

 5. Hej!
  Kan inte twittra, vet ej hur man gör – nu skrattar dom väl yngre ihjäl sig……
  Tack, idag kom ett roligt paket på posten!
  Gabriels bok kommer jag beställa på nätet för det kan jag.
  Kram Lena

  1. Det kan inte jag heller,och är inte ertt skvatt intresserad av att kunna heller. Fortsätt blogga Charlotte-mycket intressantare med “mer” läsning.

 6. Kul!Glöm inte bort oss här bara.Jag älskar den här bloggen!Den har allt mode,skönhet underbart!Kram!

 7. Twittra är kuuul! Så smidigt och enkelt via telefonen. :) Ska så klart följa dig direkt!!

 8. Kan du inte lägga ut en bild på de underbara skor du fick från Stilbil i Upplands-Väsby igår?
  Tack för ett bra framträdande!

 9. Tack för den jättebra Evita föreställningen 19/9! Fattar inte att du hann ned tåget, applåderna slutade ju aldrig…! Du och hela ensemblen var otroligt bra och tajta!
  Och vilka fantastiska scenkläder du hade! Favoriten var den prickiga med lite volang och den vita balklänningen. Dom får du lägga beslag på efteråt;).
  Jag blev väldigt fängslad av Evitas öde och vill läsa ner om denna kvinna! Har du tips på en bra biografi?

 10. Du är verkligen grym Charlotte :-)

  Gillar verkligen dig som artist!! Ha en härlig Helg :-)

  Kramar
  Mia-Jonas
  Vilja & Styrka

 11. Kul! Är det du som heter @ChPerrelli med ett inlägg i juni 2012? Det är svårt att veta om det verkligen är du eller ej :)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..