Hos Lotta Bromé

Så här lät det när jag var med i Lotta Brome’s P4 Extra idag…

20120919-132121.jpg

20120919-132129.jpg

20120919-132138.jpg

20120919-132149.jpg

20120919-132156.jpg

20120919-132204.jpg

20120919-132229.jpg

20120919-140836.jpg

 

För er som missade intervjun idag kan ni lyssna på den här.

 1. Som vanligt när det gäller Lotta Bromé så är det fina och bra intervjuer, alltid kul att lyssna på!!

 2. Du har förändrat mig! Tack.
  För något år sedan skrev jag här på bloggen att jag precis fått reda på att min man varit otrogen i stort sett under hela vårt äktenskap. Han åkte ut. 7 månader gick och jag hörde dagligen från honom att jag inte klarade mig ekonomiskt och jag klarade inte barnen själv. Vi flyttade ihop igen. Jag har under denna tid jobbat med mig själv, läst din blogg som har stärkt mig helt sjukt mycket, Sökte mitt drömjobb och fick det. Så kom din Anders in i bilden, och vad lyckliga ni verkar vara. Jag kom då på att jag kanske kan hitta kärleken igen. Inte just nu, jag vill bara själv ett bra tag.
  Sagt och gjort. Nu jävlar för detta äktenskapet vara över! Sökte lägenhet och fick den, helt underbar. De ska måla om den och jag och barnen kan flytta in senare i höst. Jag har anmält mig till “joggingkurs” idag. Ha ha….Jag är på väg att bli mig själv igen. Jag har varit en stark kvinna med stort umgänge, men efter 15 års äktenskap blev jag ett skal.
  Nu är jag på gång igen. Du har förändrat mitt liv Charlotte. Kvällar när jag mått skit och känt mig fet, ful och dum. Så har jag läst din blogg från början till slut. Därefter har jag gått och lagt mig, och varit vacker, stark och verkligen mått bra. På morgonen har jag vaknat med samma känsla. Det efter dag, vecka efter vecka, månad efter månad. Nu är jag stark. Om några månader bor jag själv med barnen, vi ska få ett liv i harmoni och gjädje. Det blir tufft ekonomiskt, men på nåt sätt ska det väl gå.
  Livet kom till mig också, nu uppskattar jag det verkligen.
  Tack snälla!
  Jag satt på jobb och lyssnade på dig när du var hos Lotta och då kom jag på att jag måste tacka dig för all hjälp.

  1. Åh herregud!!!! Nu började jag böla… Sitter mitt i pausen av Evita… Tack för att du delade med dig av detta. Det är sådana som du som gör att jag orkar fortsätta blogga när en del inte alltid är snälla. Stort tack och herregud, lycka till med allt. Du vet, vi är starkare än vi förstår! Det klart att du grejar det, va stolt över att du har tagit kontroll över ditt liv… Ingen ska behöva känna sig tillplattad. Någonsin!!! Stå på dig! Stor kram

 3. Jag hörde dig :=) Nu vill jag ännu mer se Evita, hoppas få tag på biljetter någon gång :=)

 4. Hej, jag måste bara berömma dig för din fantastisks prestation på scenen idag. Jag var och såg evita ikväll och var så otroligt imponerad över er alla men främst dig. Vilken röst du har och vilken skådespelerska du är. Otroligt duktig. Imponerande. Stort tack för en fantastisk föreställning. Med vänlig hälsning, Fride

 5. Ha ha ha.. Snacka om att bli förvånad fröken Perelli .. Då hamnade man på bild:-)
  En tjejkompis skickade ett meddelande att jag fanns på bild i din logg :-) när du var på radion hos oss idag :-)

 6. Oj oj .. Trodde jag aldrig att man skulle hamna på bild i Damernas Blogg :-)

  Du har gjort min dag fröken :-)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..