Godmorgon!!

Vaknade till klarblå himmel i Malmö och strålande sol… En underbar höstdag. Idag ska jag vara med på P4 hos Lotta Brome’ min gamla turné kompis från i somras. Vi gör den på länk eftersom hon är i Stockholm och jag här.. Slå på radion vid halv 2 tiden…
Igår gick föreställningen riktigt bra… Strulade lite med ett par byten dock.. Hann inte riktigt bli klar och fick gå in utan nålar i peruken medan jag sjöng halva min insats backstage springandes in..;) en dragkedja Strulade inför mitt sista byte så vi fick bokstavligen riva sönder kjolen för att jag skulle få av mig den.. Puh! Stackars skräddarna har lite att gör idag.
Sedan rasade jag av hästen lite väl hårt och skrapade upp knät på heltäckningsmattan.. Nåväl, lite får man stå ut med..annars gick det bra!
Fick superfina blommor av? Hmm.. Kunde inte läsa kortet riktigt? Maria? Vislander? M familj? Jag gissar friskt? Trist om jag inte kan tacka någon..
Efter min intervju idag ska jag möta upp Gabriel som är i stan och ska påbörja säsongens Alla kan sjunga gospel! Han är så enormt begåvad och har ni inte redan anmält er så gör det!!!! Han kör även i Stockholm.

Dags att lägga på ett kol här… Se ya!

20120919-121418.jpg

20120919-121439.jpg

20120919-121447.jpg

20120919-121457.jpg

20120919-121508.jpg

 1. Fantastisk intervjuv det var mellan dig och Lotta Bromé i P4 idag!
  Charlotte du är så himla fantastisk, har sunda tankar och åsikter – skriv en bok om det!
  När du sjöng “Gråt inte mer Argentina” då fick jag gåshud. Ser framemot
  ditt nya album som visserligen är på skrivbordsnivå ännu.
  Stor varm kram Lena

 2. Såå bra intervju med Lotta!! Ser verkligen fram emot att se Evita 4 dec!
  Har varit med i Gabriels kör imånga år, kan verkligen rekommendera er
  som vill sjunga med glädje och värme.

 3. Hej. Är sååå laddad inför kvällen. Körde från Borås i förmiddags och är nu på plats i Malmö för att se dig ikväll. Turligt nog hörde jag även intervjun på radion under färden. Lycka till! Du är fantastisk. /Angelika

 4. Jag lyssnade på dig idag och jag måste då säga, när det gäller kärleken, att jag kan förlika mig med dig i det du sa…Har i och för sig varit gift två gånger tidigare innan mitt nu tredje äktenskap men det som jag tog in var känslan du beskrev…Jag skulle överhuvudtaget ALDRIG någonsin se åt en kvinna igen efter att det andra äktenskapet brakade, bara leva själv, må bra och göra MITT- vilken lögn! Det du beskrev “när man möter det som man alltid velat ha, drömt om,,,” ja då släpper man allt vad principer heter och lever ut känslan. Jag mötte min nuvarande fru, som är 16 år yngre, på ett systembolag i Söderhamn. Det fanns något speciellt med det mötet, en känsla som ej går att beskriva, men det var underbart härligt. Och jag som inte ens varit på bolaget på 8 år..varför hände just detta?

  Jag är lika medveten som du att jag kommer att leva med Jennie resten av mitt liv, det är sååå självskrivet och säkert. Jag har ett barn sen tidigare, hon är snart 20, Jennie har två på 6 och 7 och för 10 månader sedan fick vi Melker tillsammans, helt fantastiskt!!
  Så sent som i januari 2010 skulle jag definitivt inte ha fler barn jag skulle vara själv i min, som jag trodde, härliga ensamhet.
  Tack Charlotte för att du beskrev det som kanske händer få men du gjorde det så bra och jag blev väldigt berörd!
  Tack
  Sören
  http://www.onlineoffersinfo.com

 5. Lyssnade på intervjun, vilken klok, varm och ärlig kvinna du är :-)
  Har försökt att få tag på biljetter till Evita men det verkar slutsålt. Blir det fortsättning till våren?

 6. Oj, vad fint Du sjöng, Du är fantastisk. Du gjorde min dag efter att jag fått
  besked att min pappa mår bra efter ambulansfärd till Thorax.

  Kram Ann

 7. Jag såg föreställningen igår och tyckte den var fantastisk!!! Vi som satt i publiken märkte i alla fall inte av något strul vid klädbyten (såg bara hårprydnaden som flög av ;-))

 8. Du var fantastiskt vacker på den mellersta bilden här!!
  Finns det någonstans man kan se klipp från Evita? Jag har inte lyckats att få tag i biljetter, trist..
  Skulle gärna vilja se något från föreställningen:)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..