Christian Lacroix

Jag har flera skor ur Lacroix kollektion men på Köpenhamns flygplats hittade jag nu skrivböcker, fina i plysch, några inplastade, fina presentkort m m. Enormt fina och i olika prisklasser, men verkligen fina och bra ge-bort presenter. Jag köpte en fin skrivbok till min syrra.

Makalöst vackra skrivböcker!

  1. CPH är en riktigt bra flygplats för shopping, äta, parkera, flyga ut, komma tillbaka…..

  2. Gillar oxå Kastrup enormt mkt. Har flugit RyanAir från Sturup alla de senaste gånger vi har rest till Spanien, men nu har jag börjat boka med SAS – som utgår fr Kastrup. Dock blir dt inte så ofta eftersom vi numera bor nere i Spanien. Men till jul blir dt landning i DK. Älskar oxå att köpa block, pennor etc.
    Kram Jess
    http://annorlundaunderbara.wordpress.com
    Imorgon är jag död

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..