Fina ni!!!

2012-09-13 10 kommentarer
Evita / Musik

Har inte ens haft premiär men världens gulligaste Magnus & Mats Carlsson har ändå skickat Lycka Till blommor! Vilka fina vänner jag har!! Taaaack!

20120913-130024.jpg

20120913-130036.jpg

10 kommentarer

Hej :) Var och såg genrepet igår och måste säga att det var väldigt bra :) rollen passar dig som handen i handsken :) Allt kommer gå bra ikväll :) Kram

STORT Lycka till idag! Vi kommer och tittar 6 okt.(Jag har för vana att köpa biljetter till någon vecka efter premiär. Då brukar ensemblerna vara mer samspelta).

Liten tuva stjälper ofta stort lass. Inte denna gång! Vad sårbara vi kan vara ibland och vad fort det vänder. Premiär i dag, en lång väntan som jag vet är värd varje minut! Hoppas allt går som ni önskar Charlotte och var rädd om er!

Tack för en fin föreställning! Såg genrepet ikväll! Vilken ensemble ni är! Låten som jag egentligen tror inte är med i musikalen utan skrevs till filmen (?) sjöng du helt underbart! (ja de andra med men den berörde mig mycket) Rös i hela kroppen av välbehag! Lycka till i morgon på premiären och resten av alla föreställningar!

Vill också önska dig varmt lycka till!
Vi har biljetter till nästa vecka så för både din och min skull så hoppas jag du kryar på dig ;0)). Kram!

Skriv en kommentar