Fina ni!!!

2012-09-13 10 kommentarer
Evita / Musik

Har inte ens haft premiär men världens gulligaste Magnus & Mats Carlsson har ändå skickat Lycka Till blommor! Vilka fina vänner jag har!! Taaaack!

20120913-130024.jpg

20120913-130036.jpg

10 kommentarer

Vill också önska dig varmt lycka till!
Vi har biljetter till nästa vecka så för både din och min skull så hoppas jag du kryar på dig ;0)). Kram!

Tack för en fin föreställning! Såg genrepet ikväll! Vilken ensemble ni är! Låten som jag egentligen tror inte är med i musikalen utan skrevs till filmen (?) sjöng du helt underbart! (ja de andra med men den berörde mig mycket) Rös i hela kroppen av välbehag! Lycka till i morgon på premiären och resten av alla föreställningar!

Liten tuva stjälper ofta stort lass. Inte denna gång! Vad sårbara vi kan vara ibland och vad fort det vänder. Premiär i dag, en lång väntan som jag vet är värd varje minut! Hoppas allt går som ni önskar Charlotte och var rädd om er!

STORT Lycka till idag! Vi kommer och tittar 6 okt.(Jag har för vana att köpa biljetter till någon vecka efter premiär. Då brukar ensemblerna vara mer samspelta).

Hej :) Var och såg genrepet igår och måste säga att det var väldigt bra :) rollen passar dig som handen i handsken :) Allt kommer gå bra ikväll :) Kram

Skriv en kommentar