Fina ni!!!

Har inte ens haft premiär men världens gulligaste Magnus & Mats Carlsson har ändå skickat Lycka Till blommor! Vilka fina vänner jag har!! Taaaack!

20120913-130024.jpg

20120913-130036.jpg

 1. Hejsan Charlotte
  Läste att du varit krasslig i veckan. Hoppas Du kryat på Dig och lycka till med premiären i morgon !!

 2. Hej C!
  Följer din blogg varje dag & tycker den är fantastisk.
  Krya på dig.
  Önskar dig LYCKA TILL med premiären.

  MVH
  Camilla

 3. That’s what friends are for….. Lycka till me premiären, du förtjänar all framgång och lycka.

 4. Vill också önska dig varmt lycka till!
  Vi har biljetter till nästa vecka så för både din och min skull så hoppas jag du kryar på dig ;0)). Kram!

 5. Tack för en fin föreställning! Såg genrepet ikväll! Vilken ensemble ni är! Låten som jag egentligen tror inte är med i musikalen utan skrevs till filmen (?) sjöng du helt underbart! (ja de andra med men den berörde mig mycket) Rös i hela kroppen av välbehag! Lycka till i morgon på premiären och resten av alla föreställningar!

 6. Liten tuva stjälper ofta stort lass. Inte denna gång! Vad sårbara vi kan vara ibland och vad fort det vänder. Premiär i dag, en lång väntan som jag vet är värd varje minut! Hoppas allt går som ni önskar Charlotte och var rädd om er!

 7. STORT Lycka till idag! Vi kommer och tittar 6 okt.(Jag har för vana att köpa biljetter till någon vecka efter premiär. Då brukar ensemblerna vara mer samspelta).

 8. Hej :) Var och såg genrepet igår och måste säga att det var väldigt bra :) rollen passar dig som handen i handsken :) Allt kommer gå bra ikväll :) Kram

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..