Powerwalk & trädfällning!

Idag började vi dagen med en rask powerwalk… Det var tipspromenad o div prylar på gång men vi knatade runt utan fikapauser. Sedan åkte vi hem och Anders fällde en gigantisk Björk som har täckt mitt köksfönster och dessutom skräpat ner på uppfarten. Nu fällde han den och sågade upp den… Nu har vi gott om vedträ att elda med i öppna spisarna. Såå mysigt!!
Jag fyllde hela korgen ( som kommer ifrån mamma och pappas gård) … Jag älskar den här gamla korgen som påminner mig om mormor & morfar.
Morfars bästa kompis var motorsågen och jag tror nog att det är Anders oxå;))
I vilket fall som helst blev det så mycket renare när det vi är borta och det passar bra till ommålningen av huset.

20120909-221633.jpg

20120909-221648.jpg

20120909-221702.jpg

20120909-221715.jpg

20120909-221751.jpg

20120909-221802.jpg

20120909-221820.jpg

20120909-221832.jpg

20120909-221848.jpg

20120909-221859.jpg

20120909-221910.jpg

20120909-221920.jpg

20120909-221931.jpg

 1. Ha ha… vad är det med män och motorsågar… ja nåt manligt i alla fall. När min pojkvän tar fram motorsågen och går lös i vår trädgård så ser jag honom med HELT andra ögon.. hi hi..
  Sen att det e himla praktiskt och blir fint efteråt är ju bara ett plus. Sen skall det tilläggas att även JAG tar och kör med motorsågen då jag tycker att det inte bara är hans priviligium…… det e faktisk jäkligt roligt när man lärt sig hanskas med den… OBS om man inte kan så skall man vara försiktig för det kan gå riktigt illa….

 2. ved skall torka ca 1 år innan den går att använda
  blöt/nysågad ved går ej att elda, trodde du visste det
  lägg detta ute torrt för torkning till nästa vinter
  försöker du elda med detta blir det inget bra…

 3. Hej!
  Jag håller med dig att en korg väcker minnen. I helgen köpte jag en gammal mangelkorg på auktion.
  Hoppas du åker till kontoret mellan Evita för i dagarna skickar jag min träningsbok för signering av dig.
  Stort lycka till med Evita!!!!
  Kram Lena

 4. haha, tyckte din beskrivning var lite söt, “en gigantisk björk”, och sen ser man anders på stegen, det är ju nästan så stegen kan vippa för björkens stam var i tunnaste laget ;-) Hur som helst är det ju toppen med björkved, värmer gott i vinter!

 5. Oh vilken man du har. Han är inte bara snygg som en ” grekisk gud” utan händig också. Så fin han är i blåbyxor den rackarn. Han må vara Guds gåva till Kvinnan. Håll hårt i honom.Tack Charlotte att vi får följa er i vardag och fest och en super bra blogg.

 6. Jag hoppas Du har annan ved att elda med för denna måste torka först innan Du kan elda med den.
  Visst är det mysigt med en brasa en kulen höstkväll.
  Jag saknar skyddshjälm och glasögon på Din händige man dock!
  Kram och ha en bra dag

 7. Maya hannföre mig, tänkte också berätta om att veden måste torka. Kan gå riktigt illa annars.

 8. Åhh! Precis en sån korg har jag också, fått den av min mormor och morfar, påminner mig om mina somrar hos dom ute på landet!
  Underbart med minnen!

 9. Hej Charlotte! Har precis kommit hem för kvällen och börjat bläddra i din nya, HELT fantastiska träningsbok “Kickstart – I form på 4 veckor” som jag köpte tidigare idag. Vilken enorm kick jag fick!!!
  Superbra upplägg med grundläggande fakta kring närings- och träningslära, vettiga träningsprogram och härliga övningar, kloka och varma ord kring stresshantering, målsättning och mental träning. Och så alla läckra och inspirerande recept i slutet som ser riktigt lättlagade ut. Mest fantastiskt är nog ändå alla vackra, själfulla och stämningsfulla bilder på dig mellan träningspassen…. Jag blir alldeles varm, glad och omruskad – med andra ord: mycket träningssugen!
  Tack för en superbra blogg – och förståss – Stort och Varmt Lycka Till med Evita!!!
  Kram Mia i Skåne

 10. Påminner lite om Fredde Schiller i Solsidan tycker jag.
  Skönt att slippa skräp på uppfarten så det inte kommer lort på segway;en…

 11. Min man är lika dan älskar att såga men visst är det skönt att ha en man som är händig men som man samtidigt kan ha djupa samtal med. Det ena behöver inte utesluta det andra. För att få mer tid till varandra ska vi åka till Malmö sista helgen i okt och se på Evita, ska bli så kul! Tack för art du bjuder på dig själv och jag älskar att du gillar glam men samtidigt är så jordnära och har kvar ditt Småländska. Min familj är därifrån med och det är något visst. Kram på dig!/Lotta

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..