Mysdag i Malmö

Idag efter mitt rep idag så gick jag och Anders en sväng på stan och shoppade. Han flög ner igår kväll sent och vi hann käka sushi tillsammans efter mina repetitioner. Mycket rep… Men snart så smäller det och saker och ting återgår till det mer normala…

Idag shoppade vi nya skor både Anders och jag….har ju inte så gott om den varan:) Mina kommer från Ralph Lauren och jag shoppade även två par nya jeans från Acne.. Har faktiskt lyckas dansa bort några kilo sedan jag kom ner till Malmö. Såå skönt!!

20120908-155548.jpg

20120908-155558.jpg

20120908-155608.jpg

20120908-155617.jpg

20120908-155631.jpg

20120908-155645.jpg

20120908-160253.jpg

 1. Du var verkligen hur duktig som helst idag på repet.
  Och vacker (som vanligt).

  Om man vill skicka en bild till dig som man tycker kan angå dig, vilken mailadress ska man skicka till då? Innan jag åkte hem idag så hittade jag en frisörsalong i Malmö med ett bra namn som har anknytningar till dig och din familj :)

  Kramar

 2. Hej igen! Du som är van vid Stockholms shoppingutbud, hur tycker du Malmö står sig i jämförelse? Gillar du bäst att shoppa i småbutiker eller gillar du även Hansa?
  Med vänlig hälsning,
  Alex

 3. Hej igen!
  Du som är van vid Stockholms shoppingutbud, hur tycker du att Malmö står sig vid jämförelse? Gillar du bäst att shoppa i småbutiker eller gillar du även Hansa?

  Med vänlig hälsning,
  Alex

 4. Vilka snygga boots! Är det årets kollektion? Har försökt att hitta dom på nätet, men ingen tur.

 5. Hej Charlotte! Nyfiken på vart Anders har köpt sina snygga skor och vad det är för märke? :)
  Är ett stort fan av dig – keep up the good work. You rock!!

 6. Snygga dojjor till er båda. Underbar sjal också.
  Det är faktiskt lite kul med hösten, när man får klä sig lite mer. Finns så mycket snyggt i år tycker jag.
  Ha det fint!
  Kram jessica/Kungsbacka

 7. Jag har genomfört första veckan i ditt program Kickstart och måste bara delge dig min glädje och energi jag har fått den här veckan tack vare din nya bok. Mycket bra upplägg på träningen, det är svettigt o ger träningsvärk men det känns fantastiskt skönt. Recepten är jättegoda och enkla att följa. Normal, god mat!! Är det någon mer därute som just nu kämpar med Charlottes program Kickstart? Hade varit kul att veta hur ni upplever det. Planeringen är det jobbiga, jag förbereder maten dagen innan o för att inte ställa in alla veckans roliga aktiviteter med familj o vänner går jag upp 5.30 för att träna innan mitt jobb men det går bättre än förväntat. Tack för din inspiration Charlotte!!

  1. Bra idé, Nina! Vi kanske kan sporra och peppa varandra här, alla vi som följer Charlottes nya bok Kickstart. Om Charlotte tycker att det går bra, förstås. Annars kan jag ordna en Facebookgrupp kanske. “Alla vi som Kickstartar med Charlotte” eller nåt sånt ;)
   Vad tycker ni och vad tycker du , Charlotte? Du kanske kan komma med lite goda råd och ideér, om/när du känner att du har tid.
   Önskar er alla en fortsatt fin söndag! Kram, Åsa i Stenungsund
   http://www.sunseeker.blogg.se

 8. Nej jag gillar inte gå till tandhygenisten. Dessutom måste jag gå 3-4 gr. per år eftersom jag bildar mycket tandsten. Problemet är att jag måste ta 4 stycken 500 mg penicilintabletter (2000mg alltså) och jag tål inte penicilin så jag blir väldigt dålig efter.

 9. Missade Du vad som var på gång i Malmö hela helgen. Jo Världens fest ett arangemang av Svenska kyrkan. 3500 människor var på gudstjänster på stortorget o Baltiska hallen. Smenarer på olika ställen. Gospelgudstjänt i Johanneskyrkan o mycket mer .Kan inte räkna upp allt. Men för mig blev det detta o ingen shopping. Malmö är en trevlig stad och vi hittade många trevliga resturanger.
  Förrsten gå in o titta i St Paulskyrkan Den är så vacker. Ligger i närheten av Centralstationen på andra sidan vattnet. Jag har fått tag på en biljett till Evita 14 okt. kl. 16 genom ett bussbolag. Är så glad för detta. Hoppas bara det blir någon restplats så min man kan följa med.

 10. Har likadana boots från Rizzo. Så snygga & jättesköna för foten! Dessutom användbara…

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..