Dagens!

Oj, vad fint det var i dagens tidning… Det är man inte bortskämd med. Men oj vad glad jag blev. Tack!

20120907-213239.jpg

20120907-213252.jpg

 1. Åååå vad skoj:) du e grymt duktig,en stark kvinna med flera bollar i luften jämnt… Önskar dig en trevlig helg.. Kram på dig fina

 2. hej Charlotte, Läste på min F-book att Du var bättre än Madonna .
  Det kan jag hålla med om…men Du kan inte vara bättre än hon …eller ??? :-))).. MADONNA E MADONNA … eller? Ingen kn vara bättre än HON …:-)
  Hoppas Du tar det med roooo :-) ..DU E BÄST !!!!

 3. Hej Charlotte…så himla bra med bloggar. Om du ursäktar så har du aldrig tillhört mina favorit artister, men vad gör man då för att försöka ändra uppfattning, för jag vill ju så gärna se Evita..jo man börjar läsa bloggen och lär känna artisten på ett annat vis. Jag har läst igenon din blogg och kommit fram till att jag ska ge dig en chans vilket innebär att jag kommer att se Evita. Så grattis, du å bloggen har ändrat syn på på en person ialla fall :-))) Lycka till på premiären :-))

 4. Så roligt att få sådan respons redan innan premiären,Jag tror du har jobbat stenhårt inför detta. Åh vad jag vill se den föreställningen! Stort Charlotte!

 5. Hej Charlotte! Grattis till de fina recensionerna! Härligt med så fina ord :) Det är Du verkligen värd! Lycka till med de sista repdagarna.. tunga och tuffa brukar de bli.. men snart är det PREMIÄR!! Kram

 6. GRATTIS… skönt att dom kan skriva positivt om det för en gång skull.. Det är du såååå värd. Lycka till med Evita.. men av artikeln att dömma så kommer det att gå skitbra för dej … Du e grym. Glöm inte att ta hand om dej själv bara där emellanåt…. KRAM

 7. Grattis till de fina förhandsrecensionerna! det är du värd jag är helt övertygad om att du blir grym i rollen klart bättre än Madonna.
  Glöm inte att vila o sova ibland ditt tempo är något utöver det vanliga.

  Grattis kramar till dig!

 8. Längtar efter att få se dig in action! Go girl!!! När det nu finns biljetter dvs…
  Kram
  Pöörnie

 9. …och du var väldigt bra även i Sydsvenskan idag!
  Ps en lite fråga – var har du köpt den ursnygga guldblusen med orange kant (som du hade på bild i senaste nr av damernas värld)

 10. Hej C. Ville bara önska dig lycka till med Evita. Själv kommer jag att vara på premiären tillsammans med med min man och föräldrar och titta på dig. Har sett upsättningen i London med E Paige, så det ska bli spännande att jämföra. Har sett fram emot din föreställning länge nu, bokade biljetterna samma dag som dom släpptes, så vi har jättebra platser.

 11. Grattis till alla fina recensionerna! HD tidningen berömer dig mycket! Det för kännar du!!

 12. Allt det de skriver kan bara vara sant, med din otroligt vackra röst. Proffs ut i fingerspetsarna. Sveriges bästa. Kram och all lycka till på Premiären.

 13. Så underbart med den kritiken, du är verkligen värd det bästa.
  Allt gott till dig i de dina.

 14. Var i Malmö idag, ni var jättebra och jag ser verkligen fram emot föreställningen (i nov)! Köpte biljetterna redan förra året så det är riktigt bra platser jag fått.
  Och jag håller med om att du är bättre än Madonna, tror inte hon hade fixat en sådan musikal med rösten i topp. Filmen var bra med henne men det är inte samma sak live… Men det fixar du!
  Ha en skön helg och lycka till! Ser fram emot en stålande show!

 15. Det skall bli så skönt när Du slipper dessa repetitioner,det måste ju suga.Så bra kritik i Expressen
  håller tummarna för dig lilla vän.Har alltid gillat Dig och dina 2 grabbar,förlåt dina 3 killar menar jag.
  stor kram fån gumman (82) Hajan-
  kramar

 16. Vilka lovord!

  Jag tycker du är en sann förebild Charlotte. Jag har följt dig under flera år, men kanske aldrig gett mig till känna. Att ha små barn, göra karriär, gå in i väggen, bli frisk, träffa mannen i ditt liv och har ett sunt förhållande till Anders dotters mamma. Jag har gjort samma resa och finner extra styrka i kvinnor som dig. Det är så skönt med obitterheten.

  Orädd. Stark. Men ändå ödmjuk och skör. Mänskilg med andra ord.

  You go Girl.

  All lycka till dig.

 17. Hoppas, hoppas, hoppas att din drömroll innefattar nåt i Les Miserables så att den sätts upp i Sverige igen!!! Tyvärr är Malmö för långt bort för mig med små knodd… men lycka till!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..