Pressdag!

2012-09-06 21 kommentarer
Musik

Idag har varit en hysterisk dag och nu går vi in i den sista repperioden.
Vi kör hela föreställningen om och om igen och jag känner mig helt klart öm i kroppen och lite trött i halsen… Det är inte helt smärtfritt att dö varje dag…;)

Idag träffade vi pressen, tv 4 och Svt var här och filmade, jag har träffat en massa olika reportrar från div tidningar och plåtat i massor, även gjort radio. En del media väntar vi med till nästa vecka..

På vägen till teatern i morse strålade solen och det kändes som en riktigt skön höstdag. Jag stannade och bara njöt av solen strålar. Gud så skönt att bara andas in den fräscha morgondoften och njuta av min 20 min promenad.

Ibland vill jag bara trycka på en knapp och pausa, njuta av livet och strunta i alla energitjuvar som tyvärr finns runt omkring oss alla… Ibland blir jag galen!!! Varför njuter inte människor mer? Om man är frisk, har ett jobb man tycker om, trivs med livet och älskar sin partner, har fina barn. Varför måste en del ändå sprida bitterhet omkring sig?
Huvudet på spiken måste väl vara att de stackare inte njuter av allt det där fantastiska som finns runt omkring oss utan istället fokuserar på det negativa…

20120906-210106.jpg

20120906-210117.jpg

20120906-210136.jpg

20120906-210144.jpg

21 kommentarer

Åh rara söta!
De dära energitjuvarna…hmm De finns överallt….som små kakerlackor hihi…..
Jag tror och vet att Enegitjuvar FÖRLORAR mycket här i livet…..vänner, hälsan,relation till sin egen familj, för att De är så negativa ofta eller alltid!
Jag arbetar m patienter och Ger ut <3 ….oj oj vad man får mycket tillbaka <3
Det är Glädje det! Så lite det behövs…..att vara glad och positiv!
Näh, fokusera på Ditt och strunta i det andra..hopplösa människor!
Men! Ibland är man sårbar…och då är det jobbigt!
Tänk om ALLA därute började med en promenad eller cykling till jobbet och fick igång sina endorfiner hihi ! Ha en fin dag fina männsika <3

Hur fungerar det när du rör dig ute på stan, i affärer, badhus, lekland etc? Får du vara ifred eller stirrar folk/kommer fram till dig hela tiden? Måste kännas jättejobbigt att vara så påpassad.

kloka ord från en till synes klok kvinna:-)…utan avundsjuka skulle vi komma långt här i livet. varför inte unna människor det bästa än missunna dem det. alla har vi väl varit i botten eller i närheten av den ( vissa såklart mer än andra, men vi kan bara utgå från oss själva) och det är väl inget man önskar andra..
HUR SOM AVUNDSJUK är jag i allafall på dina kläder…en positiv avundsjuka. Kan du inte lägga ut lite oftare vart allt är i från. Lite en dagens outfit:-) Allt gott till dig å dina!!!

Energitjuvar är bland det värsta som finns och det tråkigaste i det hela är att det inte själva förstår ur det förstör för sig själva och andra:( Jag tror dock att många energitjuvar inte har det så bra på alla punkter även om det kan verka som det utåt sett. Däremot är det ju så att man själv väljer hur man vill se på livet och vad man vill fokusera på det positiva eller det negativa. DU är i alla fall en som sprider energi istället för att ta av den. Det är därför jag läser din blogg och får ut något av det. Har blivit noga med att omge mig av det som ger energi och har rensat i mitt umgänge, tyvärr så är ju endel av släkten svår att rensa bort men då kan jag istället välja att umgås när det är nödvändigt men inte mer. Det negativa tar så mycket:-( Stort lycka till med Evita, vilket enormt jobb det ligger bakom. Tur att du har din kärlek att ladda batterierna hos när det är intensivt:-)

Fri vers kan det vara något som ger energi?
”Jag sveper om mig
din värme
och låter mig drömma
dina bilder
Vi täcker himlen
med färger
som du målar
i mina ögon”
Mvh
Skoog

Är helt och hållet med dig Charlotte. För många människor har fokus på helt fel saker. Njut av livet, släpp det negativa. Ta vara på varje dag så mycket som det går. Livet är för kort för att gå runt och fokusera på fel saker.
Lycka till med Evita!
Kram från Jessica

Energitjuvar är det värsta som finns! Som dom kan förstöra. Kan dom inte sprida ut sitt negativa och bittra när dom är ensamma istället för ett förpesta tillvaron för andra? Man kan ha den bästa dagen och då kan det vara nån bitter negativ jävel som ska dra ner rullgardinen för en. Usch för energitjuvar!

Missan menade att du skulle typ säga till den personen som du ansåg vara en energitjuv och hjälpa henne/honom, alltså inte Missan.
Hur svårt var det att förstå den kommentaren som hon skrev, inte alls enligt mig.
Man kan och har rätt att må dåligt utan att andra ska göra det till ett inlägg på sin blogg.
Stora kramar till Missan!

Skulle Du kunna tänka Dig att ta med den ut på något rolgt och hjälpa på något sätt. Jag har gjort så många gånger o fått så mycket igen. Nästa gång är det kanske Du som är i den situationen. Livet kan förändras på en minut för oss alla. Jag blir så ledsen att läsa sånt här.

Förstår inte vad du menar eller syftar på? Menar du att du anser att du är en energitjuv och vill bli hjälp? Jag begriper inte.. Hoppas jag misstolkar dig och att du mår bra?!

Skriv en kommentar