Lathund till Barnvakten

Vad är det här? Så här lat behöver man väl inte bli? Vad hände med att skriva ner det man vill förmedla till sin barnvakt på ett hederligt A4 papper??

  1. Haha, inget förvånar en längre sägs det :). Måste få säga att ni är ett så vackert par tillsammans!
    Läste ditt tränings reportage i ToppHälsa tidningen och blev helt förälskad i den vita koppen med silverkant som du drack ur på bilden. Skulle du vilja dela med dig om var den finns att få tag på så skulle jag bli oerhört glad för detta.

  2. Det händer nog ofta att föräldrar glömmer att lämna information som kan vara bra för barnvakten eller företaget att känna till. Kort sagt. Den där lappen har nog tillkommit på förekommen anledning.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..