Fredag

Angelo har jobbat på med sina läxor och är helt färdig.. Så idag fick han följa med mig till dagens dansrepetitioner. Han tycker det är så enormt kul att vara med och eftersom det är intensivt på Operan så har de bara varit med vid korta enstaka tillfällen.
Efter repet gick ner på stan och käkade lunch och sedan gick vi till SF och tittade på Modig.
Ikväll ska jag tillbaka till teatern och köra hela föreställningen igen… Nu med orkestern som publik.

20120831-144141.jpg

20120831-144306.jpg

Angelo och jag på väg till teatern för dagens dansrep!

20120831-144505.jpg

20120831-144518.jpg

20120831-144531.jpg

20120831-150245.jpg

  1. Var filmen bra? Tror det får bli Modig för mig och sonen i morgon! Lycka till med Evita! Hoppas på och kunna komma ner och se den med maken i höst. Hade varit en upplevelse! :)

  2. Har följt din blogg ett tag nu, den enda “kändis”-blogg jag följer och tycker mer och mer om dig och den. Vilken stark människa du. Hoppas verkligen att Evita blir en succé för dig och att man får se dig i mitt absoluta favoritprogram Melodifestivalen fler gånger, antingen som tävlande eller på annat sätt, det är en fröjd att se dig uppträda. Ha det gott.

  3. Hej Charlotte. Saknar du inte din flitige kommentator Jari som brukade synas mkt i din blogg? Vad blev det av honom?

  4. Hej jag vill bara berätta att jag älskar din blogg jätte mycket och jag vill gärna att du ska veta att jag och många andra verkligen uppskattar den tiden du lägger på att blogga! Du skriver läsvärda inlägg och har mycket bilder, du skriver om saker som folk vill läsa om. ! Jag tror inte du vet vilken förebild du är för många tjejer! Jag har sett dig flera gånger på stan men jag har inte vågat gå fram men jag ska försöka göra det och tacka dig för att du har en sån grymt bra blogg! Jag läser inte många bloggar men jag har verkligen fastnat för din, det är något speciellt. Snälla sluta aldrig blogg sötis, för det finns personer som precis som du…

  5. Så snygga byxor, de hade min dotter älskat. Förstår att ni bytat lägenhet, trivs du/ni bättre i Malmö nu? Kram Jess

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..