Diggiloo Familjen

Idag har jag blivit inbjuden i Diggiloo familjen..;)) Patrik som är producent för Diggiloo har flätat ihop oss Diggilooare med en silverlänk. Sweet, thanks!

20120825-193817.jpg

20120825-193810.jpg

20120825-193926.jpg

 1. Vilken kanonkväll det var igår i Älmhult. Jag var det med min familj och tittade. Det var kanonbra.

 2. Vilken bra show i går! Du har en fantastisk röst….
  Lycka till med kärleken, hus och allt.

 3. Ni var jätteduktiga igår i Älmhult.
  Synd med vädret bara… men det kunde ju vatt värre!!!

  Får tacka er alla för en lyckad föreställning!

 4. Jättetrevlig föreställning i Älmhult igår!!! Fantastiska scenkläder! Blev riktigt sugen på Jessica Anderssons lilla svarta klänning med brett skärp….Du var jätteduktig, MEN…..vilken pipa han har Mr Moniker!! Blev riktigt imponerad!

 5. Det skulle vara intressant att veta hur mycket du får för en Diggiloo säsong…ha ha ha

 6. Hej Charlotte, Jag har inte haft möljlighet att se Diggiloo i år men har hört så mycke positivt om ditt framträdande med Whitney Houstons sånger. Vet du om det är filma så att det finns chans för oss stackare ;-( som inte kunnat se er live i år… hoppas…. ;-)

  1. Åh vad bra, vad kul! Du råkar inte veta ungefär när. Kan du snälla tala om för oss om/när du får veta?! Tack snälla!

  2. När ungefär vet du?? då ska jag skriva in det i kalender´n.. har inte heller kunnat se det live…

 7. Hej!
  Du var jättebra i SVT:s program igår. Kul att se bilder från repetionerna från Evita. Har ställt mig på väntelista den 27/10 och hoppas jag kommer med och få se dig.
  Har du något knep hur din röst kommer hålla under Evita?
  Kram Lena

 8. Vad mysigt det lät med diggilofamilj.Jag själv har haft familjesemester och bara varit, men nu blir det skönt med lite rutiner igen.

 9. Tycker att Evita kommer att bli strålande med dig Perrelli! Om Madonna gjorde det utan att ha en sångröst kommer det att bli jätte bra med dig som verkligen kan sjunga live. Kram

 10. Hej,Har under me5nga e5r hyrt ut mina vikbara toteetalr till olika evenemang de4ribland Diggelo pe5 Le4ckf6 via Sangre9 i me5nga e5r, men i e5r ff6rlorade jag tyve4rr en hel del pengar i hans konkurs.Jag utge5r fre5n Jf6nkf6ping och e4r f6vertygad om att jag kan erbjuda er en bra och prisve4rd produkt pe5 de ste4llen som ni inte kan erbjuda vattentoteetalr.Kontakta mig ge4rna via mail eller 036-347200 se5 kan vi ve4l diskutera det hela.MvhMagnus Jernbom

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..