Samglas

2012-08-25 23 kommentarer
Övrigt

Vare sig vi flyttar eller inte så finns det några saker vi vill fixa på mitt hus. Det är tex dags att fixa mina fönster. Just nu eldar jag för kråkorna… Det blåser rätt ut eftersom det inte är tätat. Passande nog så kunde Samglas stå till tjänst..;)) åh vad roligt det ska bli när det är klart! Om två veckor börjar dessutom med ommålning av hela huset! Tjoho!!! Kommer säkert inte vilja sälja det när det blir som nytt….;))

20120825-135803.jpg

20120825-135809.jpg

20120825-135819.jpg

20120825-135829.jpg

23 kommentarer

Glömde fråga om man kan beställa nåt bord där ? … Kanske inte samma men sist jag var i Malmö , det var på after dark ipå kronprinsen så kunde vi h bord .
Ursäkta om jag har gjort bort mig …. kronprins e kanske inte samma sak som opera … skämms —

22 september ska jag till Malmö och titta på EVITA :-)))) , Om jag tycker om föreställningen så ska jag försöka övertala chefen om att ha nästa kick of på din föreställning —- i 3 år har vi haft samma kick of……åka båt i k-rike :-(

Det är väl klart att man är stolt över sin mans företag och vill visa upp det. Ska bli spännande att följa era husplaner och allt med husen! :) Är väldigt intresserad av sånt. Man får verkligen allt i din blogg toppen!

Hoppas ni tyckte att showen var bra i dag i Älmhult! Trots regn som kom och gick under kvällen så bjöd ni på en fantastisk show! Älmhult har nog aldrig haft en så stor publik på något event.
Sicka proffs ni är! Tack!

Roligt att se dig i ”Sverige”. Du är så chosefri och sympatisk:) Irriterande mig dock på att jag inte fick se vilka skor du hade på;)
Härligt med täta fönster! Och en sak till, du är skitsnygg i lugg…också.

Vilken fin avslappnad intervju det var i programmet Sverige. Vilket stort projekt Evita är. Men det fixar du säkert galant med ditt proffsiga kunnande. Skön inställning du har till livet tycker jag. Spark i baken till premiären. Kram till dig sköna lady.

Varför sälja ett fullt fungerande hus? Det är väl i så fall bara att byta ut möbler, så känns det ju hur rätt som helst efter det! Lycka till med ditt liv! Såg dig precis i ”Sverige”. Tyckte du berättade fint om dina upplevelser i livet! Så hade du kvar mer av din småländska än vad jag har hört dig ha i andra sammanhang. Bra, tycker jag!

Tycker ni ska stanna.. Ditt hus är ju redan så fint med gott om plats och tänk på allt jobb och pengar du lagt ner.. Sen är det ju även otroligt jobbigt och tidskrävande för att inte tal om dyrt att ordna med flytt.. Tror säkert ni kan få det att kännas som bara ”ert” hus ändå.. Det verkar onödigt med nytt hus

Oj, hoppsan…. Det var ingen liten ”produktplacering” det!!! Läser många bloggar men har nog aldrig skådat något liknande…

produktplacering var ordet – här strösslas det ofta med varor, påsar med loggor etc… och nej, det stör mig inte men jag kan inte låta bli att undra hur ofta det är uttalat att en bloggare får gratis/till rabatterat pris mot att de gör reklam i ord och bild…är ju en schysst extra ”inkomst”isf. Lycka till med kärleken och Evita – hade varit roligt att se men avståndet gör det inte möjligt.

Använder du alla rum i ditt hus? Har du specialrum tex inrett nått till träning el megabadrum med jaccuzi? Nyfiken….. Kram och lycka till med evita! :)

Skriv en kommentar