Kulturprogrammet Sverige – SVT 1, 19.00

2012-08-24 4 kommentarer
Arbete / Behind the scenes / TV

Imorgon gästar jag höstens första Kulturprogrammet Sverige i SVT 1, 19.00.

 

4 kommentarer

DET var en bra interjuv,du är så naturlig och svarar lugnt och sansat på alla frågor,skall bli kul att se dig i Evita.Lycka nu till på premiären.Kram

Tack för tipset, det ska jag se :)

Vill också passa på att tacka för Diggiloo-konserten i Allingsås. Jag var inte själv där, men jag hade köpt biljetter i present till mina föräldrar och de var helnöjda! Tom. min pappa, som inte brukar vara förtjust i sång och dans, var helt lyrisk! Så ni måste ha varit något alldeles extra ;)

Föräldrarna satt alldeles vid scenen, så de tog flertalet foton så jag fick ”vara med ” och se. Bla annat vet mamma hur galen jag är i skor, så hon hade tagit massa bilder på dina klackar i närbild! Hahaha!! Tjusigt :D

Kram/Fina Frun

Skriv en kommentar