Kulturprogrammet Sverige – SVT 1, 19.00

Imorgon gästar jag höstens första Kulturprogrammet Sverige i SVT 1, 19.00.

 

  1. Tack för tipset, det ska jag se :)

    Vill också passa på att tacka för Diggiloo-konserten i Allingsås. Jag var inte själv där, men jag hade köpt biljetter i present till mina föräldrar och de var helnöjda! Tom. min pappa, som inte brukar vara förtjust i sång och dans, var helt lyrisk! Så ni måste ha varit något alldeles extra ;)

    Föräldrarna satt alldeles vid scenen, så de tog flertalet foton så jag fick “vara med ” och se. Bla annat vet mamma hur galen jag är i skor, så hon hade tagit massa bilder på dina klackar i närbild! Hahaha!! Tjusigt :D

    Kram/Fina Frun

  2. DET var en bra interjuv,du är så naturlig och svarar lugnt och sansat på alla frågor,skall bli kul att se dig i Evita.Lycka nu till på premiären.Kram

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..