Samsjungning

Idag var det dags att möta stora orkestern och göra första samsjugningen!! Skit vilken feeling jag fick!!! Det låter så bra om orkestern, snygga arrangemang och det blir så mäktigt att jag smäller av. Gryyymt!!
Det här är bland det ballaste, jobbigaste, roligaste men också svåraste jag någonsin gjort. Vilken drömroll Evita är! Musikalisk Eufori!!

20120823-162309.jpg

20120823-162317.jpg

20120823-162324.jpg

20120823-162340.jpg

20120823-162348.jpg

20120823-192933.jpg

 1. Åh, vad jag ser fram emot att se föreställningen! :-) När jag fyllde år i februari fick jag två biljetter av min sambo. Han ville ha riktigt bra platser och då fanns det inga biljetter förrän till föreställningen den 2 januari nästa år! Lång väntan, men den som väntar på nåt gott… :-)

 2. Hej Charlotte! Sorry i cannot yet speak English : ( Great to see you have landed such a great role but will it all be in Swedish? Or are you doing it all in the original English?

 3. God kväll. Musikal, Göta Lejon 2005 vilken chock du gav mig Charlotte och en Gryyym!! Musikal upplevelse, jag borde ha förstått att någon som kan sjunga gröna små äpplen, med den känslan/inlevelse måste bara vara född till musikalartist!!! Nu med Evita är jag förberedd och ingen matta ska dras bort under mina fötter… Eller?
  Mvh
  Skoog

 4. Precis som i förra kommentaren så fick jag biljetter i födelsedagspresent och kommer i september. Snart alltså! Det ska bli riktigt roligt och extra kul är det att kunna se lite från repetitionerna här på bloggen!
  Hur går det med huset? Bra hoppas jag! Mycket som händer för dig nu!
  Lycka till med allt!

 5. Åh,vad jag längtar att få se dig på scenen.Jag gav min sambo biljett i julklapp,det känndes som en hel evighet,nu är vi där snart,vi skall gå på premiären,skall bli så kul.

 6. Du går från klarhet till klarhet! Snart kan du använda bara Charlotte som artistnamn och behöver inte ditt ingifta efternamn. Nu när du hittat en så skön karl!

 7. Åh, jag förstår din känsla! Har inte varit i närheten av din grej, men musikalisk eufori har jag fått uppleva, att få giga med riktigt duktiga människor – det är så nära himmelriket man kan komma! :)
  Så, fortsätt leva i nuet och njuut njuut njuut de jobbiga dagarna till trots

 8. Hej!
  Vill först säga att jag läser din blogg varje dag! Och tycker den är superbra!
  Du e en härlig människa!
  Undrar bara hur de kan komma sig att du flyger till Köpenhamn när du ska till Malmö och där finns flygplats? Bara en liten fråga…
  Kram från mig

 9. Hej! Vill säga att jag läser din blogg varje dag och tycker du e en härlig människa!
  Undrar bara hur de kan komma sig att du flyger till Köpenhamn när du ska till Malmö och dör finns en flygplats? Bara en liten fråga..,
  Kramar från Anna

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..