Myggas!

Vi myggas inför våra repetitioner och så småningom inför våra föreställningar, den här bilden på Pavarotti hänger vid vår ljudtekniker backstage!

20120822-131512.jpg

20120822-131522.jpg

20120822-131539.jpg

20120822-131551.jpg

20120822-141947.jpg

 1. När jag lekte sångerska som barn hade jag ett hopprep som mikrofon. Nu när min dotter leker och sjunger och uppträder tejpar hon ett topz på kinden.
  Barnen hänger med i teknikutvecklingen! :-)

 2. Börjar du inte bli sjukt nervös ?!! Hur hanterar man nervositeten och bara tanken på att allt fokus ligger på mig ?!! Du är modig Charlotte, kommer sitta i publiken i Malmö med spänning !! Kram !!

 3. En helt ny värld för mig att få titta in i allt det ni håller på med bakom, det gäller att vara lite tekniskt begåvad!! Spännande i alla fall. Just nu hoppas jag på att vår Hemliga tur med jobbet blir just till Evita, fast sådan tur har man nog inte. Men hoppas gör jag.
  Lycka till på de fortsatta repen!!!

 4. Hej Charlotte. Har precis läst intervjuen som du gjorde för Aftonbladet söndag. Finner inga ord, du är verkligen en kvinna av stål. Du kan vara nere på den djupaste botten men därefter kommer du tillbaka snyggare än nånsin, glad, positiv och alltid med samma härliga glöd i ögonen. Du är min största idol. Jag är en kille på 16 år som precis kommit ut som bisexuell, men att läsa allt om dig och lyssna på din musik har varit till stor hjälp. Älskar din nya låt JUST NOT TONIGHT men vill bara tacka dig Charlotte för allt du gör och för att du finns. Direkt när jag ser dig så blir man bara glad i hela kroppen. stort lycka till i höst och hälsa din underbara familj. Kramar Oliwer <3
  ANMÄL
  svara

  1. Fina ord! håller helt med,, vissa artister blir man alltid så glad av att se på teve, turné konsert m.m., där tillhör absolut Charlotte, Lena PH m fl.

 5. God kvällen, denna biten av din blogg är spännande och ger mig en ny sida av projektet musikal. Om ca: 22 dagar en ny fas, premiär med en uppspelt och förväntansfull publik! Charlotte med din inlevelse din sång, kommer Dont cry for me Argentina att inte lämna ett öga torrt och stående ovationer!
  Mvh
  Skoog

  1. Där håller jag med dig Skoog får starka rysningar bara jag tänker på det. Lyckliga er som har biljetter till Evita med Världens bästa Charlotte.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..