Repetitioner av Evita!

Som ni säkert har förstått vid det här laget så andas jag och Lever genom Evita just nu…herre min tid. Jag somnar med texterna på magen och det första jag gör när jag slår upp ögonen är att fortsätta plugga. Har aldrig varit med om något liknande men karaktären Eva är med i så gott som alla scener…undrar när jag ska hinna byta peruker och kläder? Det kommer att bli en del byten på scen men jag har såklart 15 sek på några ställen….:))Emellan mina repetitioner så gör jag press, jag träffar någon typ av media varje dag. Idag var det Expressens tur och en intervju med Olle Berggren.

Sitter hemma i lägenheten och lyssnar på skvalet av Malmöfestivalen….Slog på tv nu för att rensa tankarna medan jag bloggade.. Garvsyra?? På Svt24? Sitter smått chockad, sänds  sådant här på tv 2012? Helt otroligt…

Killarna och Malin var och tittade när vi repade igår och det passade på att ta lite bilder åt mig…så här kan en typisk repdag se ut på stora scenen. Utan riktig rekvisita el scenografi men så skönt att få vara på scenen och repetera. Nästa vecka tor jag vi ska börja med tekniskt rep, med andra ord göra alla övergångar mellan alla olika scener. Det är 14 scener och tar ca en timme per akt. Slutet på nästa vecka tror jag det är dags för oss att få träffa hela orkestern…50 man till att lära sig namnen på…

Dags att sova, repetitionerna börjar kl 10:00 imorgon och efter några timmar ska jag ta mig till Köpenhamn för att flyga till Stockholm och bege mig till Ulriksdal där lördagskvällens konsert med Diggiloo håller hus. 2 gig kvar sedan är Diggiloo perioden över för denna sommaren…

 

 1. Förstår att du har fullt upp med både rep med Evita och Diggiloo föreställningar.Vilket datum har ni premiär för Evita?Önskar dig all lycka till kram

 2. Hej Charlotte! Åhh vad kul med repstart. Mycket slit men SÅ härligt att äntligen få börja skapa tillsammans :) Hade gärna varit en fluga på väggen hos er! Själv börjar jag repa “Läderlappen” om nån vecka. Längtar! Ska försöka komma ner och se Dig göra Evita innan ni slutar.. Kram, Åsa

 3. Jag är så otroligt imponerad av ditt arbete. Det du gör är så Proffsigt av dig, så många bollar i luften..Lycka till med Evita detta stora arrangemang. Tyvärr verkar biljetterna till Evita vara slut, men kanske det blir en fortsättning i Gbg. Man kan ju hoppas på det. All lycka till dig och Anders och barnen.Kram.

 4. Förstår att det är mycket arbete med att öva texter osv inför en så stor uppsättning! Men snälla ta det varligt för vi vill ha dig med länge till!

  Lyckatillhälsningar från ninni

 5. Att du tycker att Revy typ Garvsyra som kommer från mitt län Jämtland är skräp!! Det finns olika uttryck i musik och teater. Vi är många som skrattar till revyer. Tycker det är härligt att de finns därute i vårt långa land. Alla står inte på en Jätte scen och spelar Stora föreställningar. Tråkigt du uttryckte dig så.

  1. Håller med Karina att Charlotte uttryckte sig konstigt om revyn “Garvsyra”, själv tyckte jag att den var jätterolig.
   Sen att försöka ursäkta sig med att hon menade inget illa, det var ju uppenbart att hon gjorde det.
   Även dom små revyerna måste få synas och vad passar då bättre än på TV så att alla har möjlighet att få se den.

 6. Hej Charlotte. Har precis läst intervjuen som du gjorde för Aftonbladet söndag. Finner inga ord, du är verkligen en kvinna av stål. Du kan vara nere på den djupaste botten men därefter kommer du tillbaka snyggare än nånsin, glad, positiv och alltid med samma härliga glöd i ögonen. Du är min största idol. Jag är en kille på 16 år som precis kommit ut som bisexuell, men att läsa allt om dig och lyssna på din musik har varit till stor hjälp. Älskar din nya låt JUST NOT TONIGHT men vill bara tacka dig Charlotte för allt du gör och för att du finns. Direkt när jag ser dig så blir man bara glad i hela kroppen. stort lycka till i höst och hälsa din underbara familj. Kramar Oliwer <3

 7. Hoppas vädergudarna är med oss ikväll på Ulriksdal. Kan omöjligt vara kul att varken stå på scenen eller som jag ha picknick i gröngräset med mina fina vänner. Jag ser fram emot showen ikväll!

 8. Hej!
  Kommer Evita spelas i någon annan stad än Malmö? Jag har så himla långt dit. :(

 9. Har ännu inte skaffat biljetter till Evita. Hoppas det inte är slutsålt! Måste hitta nån att dra med miig!

 10. lilla gumman vad Du sliter.Hoppas Du orkar.Det skall bli så spännande att följa detta.
  Jag förstår inte att Du hinner allt Du pysslar med.
  lycka till,önskar jag av hela mitt hjärta.
  kram till Er alla,pojkarna,tösen och din Anders

 11. Verkar som om du trivs bra i Malmö. Det glädjer mig, alltför många är negativa till vår fina stad. Ser med spänning framemot premiären den 14/9. Kram

 12. Musikaler kräver nog mycket av artisten, med bl.a. allt material.
  Undrar hur det känns, inför en publik på flera tusen, och strålkastarskenet riktas mot dig på scen?
  Du är extremt duktig musikal artist Charlotte, det visade du i skönheten & odjuret och biljetterna till Evita är snart slut? ”Den som väntar på något gott väntar alltid för länge”
  Mvh
  Skoog

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..