Provsmakning

Jag håller på att ta fram en ny smak i min proteinserie, Kosttillskottsserien Fit & Smart. Har provat fyra olika smaker än så länge av Vanilla…..bl.a. Cooked Vanilla och fresh Vanilla. Tror jag har hittat min favorit nu!!

20120816-122353.jpg

20120816-122359.jpg

20120816-122408.jpg

20120816-122417.jpg

 1. Hur ofta äter du/dricker du proteintillskott?
  Hoppar du då över någon måltid med vanlig mat?

  Mvh Tina

 2. Jag bor i Finland och beställde just din bok orkar inte vänta tills den kommer ha de bra charlotte ! :)

 3. Hej Charlotte, vilken bra bok du gjort, fick hem den idag. Många bra recept och bra upplägg!!

 4. Jag har testat din proteinshake i jordgubb men det går bara inte att dricka, blir slemmig i munnen och jättetörstig! Har testat att blanda ut med vatten och med mjölk men det spelar ingen roll :( Tyvärr hamnar den nog i soporna, men ska ge det en chans till innan…

  1. Var inte helt förtjust i den först men då hade jag blandat med vatten och upplevde den också som lite slemmig. Numera blandar jag den med mjölk (och har kommit på den mängd mjölk som jag ska ha för bra smak) och låter den stå en liten stund innan jag dricker den, då är den riktigt god. Kommer helt klart att köpa fler gånger.

 5. Dricker ofta ditt proteinpulver och tycker det är kanon.
  Tycker dock att det är lite “bökigt” och väga upp pulvret varje gång. Skulle man inte kunna göra någon typ av måttgräns i den lilla extra behållaren som följer med shakern?
  Väntar med spänning på att din nya bok ska landa i brevlådan.
  Kram kram

  1. Jag har vägt upp i ett decilitermått så jag vet på ett ungerfär hur mycket det ska vara så slipper jag väga varje gång.

 6. Hej =) Nu har jag kunnat kika ikapp i bloggen, jisses vad jag hade missat. Dessutom har jag beställt din nya träningsbok =) Tjohoo som jag har väntat, nu får jag vänta liiiite till innan jag har den i handen. Den ser grym ut! Ha en toppen dag! Kram

 7. Hej

  Det är en sak med din bok ,som för övrigt är riktigt fin och med bra tips, som jag inte förstår. Det står att man ska hålla sig till den menyn för just den dagen så mycket som möjligt för den är anpassad till träningen för att uppnå bästa resultat. Men vad menar ni med bästa resultat. Står i inledningen att boken inte är för viktminskning så vad är ert mål då? jag vill ju helst gå ner i vikt så jag vet inte om boken passar mig?

 8. Vill bara skriva till dej och säga att du är helt fantastisk som människa! Jag själv är 47år och få människor har inspirerat mej, men du har lyckats. Har gått ner 8kg tacka vare dej! Och fortsätter… TACK för att du delar med dej av dej själv och dina tips!

  Helen från Djursholm

 9. Åh! Kan du inte fixa en Lemon/Vanilla? Lite syrlig, men inte sur. Ingen annan har det, känns så fräscht! Eller hur??!! :)

 10. Jag måste bara få berömma dig och din nya bok. Jag gillade din första bok och blev väldigt peppad att komma igång med träningen. Nu har jag fått hem den nya boken och kan bara konstatera att den är ännu bättre…jag ÄLSKAR den :)

 11. Jag vill gå ner i vikt och styrketränar en hel del ska jag då ta proteinshake efter styrkepass? Även om det är sent på kvällen? Vilken av dina smaker skulle du rekommendera för nybörjare:)? Får gå och köpa bok nr 2 den gamla har jag redan.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..