Instudering

Jag jobbar på med min instudering av Evita, senaste kapet fick jag låna ac Camilla Thulin, det kommer från Barcelona och är på Spanska.

20120816-121543.jpg

20120816-121550.jpg

20120816-121557.jpg

  1. Charlotte. Musikaler har jag sett, men aldrig haft möjligheten att kunna följa förberedelsen till en musikal, och inser nu hur lite jag vet och hur stort projektet Evita är. När du gjorde Belle blev hon så naturlig och äkta, en gåva/talang som ändå kräver många timmar av studier om din karaktär Evita och kanske då först kan man finna sin Evita eller Belle?
    Du har ett naturligt sätt att berätta och man blir mera nyfiken på vad som händer bakom scen!
    Tack Charlotte för din generositet.
    Mvh
    Skoog

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..