Kom i form efter semestern!

Här kan ni beställa min nya träningsbok! Trots att den inte ens är släppt så ligger den på 19 plats på Top 100 listan på adlibris och 3:e plats på Bokus familj och hälsa, otroligt roligt!!!!

NU KAN DU KÖPA MIN NYA TRÄNINGSBOK! KICKSTART – KOM I FORM PÅ 4 VECKOR

Som jag tidigare berättat så var vi i New York och plåtade boken. Är verkligen supernöjd med resultatet!

Boken hjälper dig att komma i form på 4 veckor med träningsscheman och kostråd. Nedan kan du se ett litet utkast av boken.

Boken finns att köpa på:


Just nu så kan ni även köpa ett startkit med mina kosttillskotts-produkter Fit & Smart till reducerat pris!

Paketet innehåller:
2x900gr Protein
1 låda (12st) Femme Snack mellanmålsbars
1 Fit & Smart Vitamin/Mineral
1st Perrelli Smartshake

Här kan du handla och läsa mer om produkterna.

 1. Har de köpt idag :) finns i Tyskland inte :D Nu har jag. Vi se oss den 18. augusti :)

 2. Hej Charlotte, är boken allt man behöver? Inga redskap eller så? Och är det något man hinner med samtidigt som man är mamma? Inte hellre allt för omständigt? Behöver man dina kosttillskott? Om man tränar för att tappa vikt? Det blev många frågor hoppas du hinner svara.

  1. Hej. Kan bara dela med mig av min erfarenhet av Charlottes första träningsbok. Det är som utformad för oss med ont om tid för träning. Enkla men effektiva övningar att göra hemma i vardagsrummet. Goda råd och bra instruktioner på hur man ska göra övningar. Kräver inga redskap, man kan om man vill investera i ett par handlar såsmåningom. Bra upplägg och bra och enkla träningsprogram. Jag köpte boken för drygt 1 år sedan ville komma igång efter 2 förlossningar och den har överträffat alla förväntningar. Om 3 veckor springer jag lidingoloppet och det är boken som gett mig inspiration att komma igång. Hoppas och tror att tvåan är lika bra. Den står högst upp på min önskelista lagom till min födelsedag:) lycka till

 3. Har nu köpt din bok, har även den första. Ska bli så kul och det kommer bli en inspiration.
  Ha det bra och lycka till med rep.
  Kram ulrika

 4. Hejsan fina Charlotte!
  Jag fick hem din nya bok idag (jag har den förra boken samt linne, shaker, vitaminer osv osv…) Underbart!
  Jag vet att dina träningskläder kommer från Nike. Gäller det alla kläder i boken? Jag undrar speciellt över ett par svarta byxor, på sidan 50? De ser helt perfekta ut för min mage som kräver bred resår och inget som sitter åt. Tacksam om du har tid att svara!
  Stor kram, Åsa
  http://www.sunseeker.blogg.se

 5. kan man ersätta t.e.x lunch med proteindrycken? eller är den bara ett komplement vid träning?

 6. Köpte boken idag! Har inte hunnit titta i den ännu men ser fram emot att få köra igång med träning efter sommaren.

 7. Jag älskar Charlottes Smartshake, den är så praktisk med de två portionsbehållarna på undersidan.
  Allt jag behöver i form av kosstillskott får plats där i.
  Ska bli så spännande att läsa boken :)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..