Topphälsa

2012-08-10 22 kommentarer
Träning

Nu ligger nya Topphälsa ute i butik och där kan ni få lite försmak från min nya bok. Lite bilder, tips och övningar…

20120809-224029.jpg

20120809-224037.jpg

20120809-224046.jpg

20120809-224053.jpg

22 kommentarer

Hej,
Jag undrar hur du löser barnens skola under tiden du bor i Malmö för Evita, du ska väl bo där i ett halvår? Kommer de bo med barnflicka eller plugga på distans?

Jättebra reportage om dig i tidningen men ett fel hade smygit sig in, låten du tävlade med i melodifestivalen 1999 hette ju inte ”Lyssna till ditt hjärta”……..
Kommer du var med på bokmässan i år?
Kram Lena

Jag såg din träningsbok i buktiken igår .. Verkar helt suverän. Tyvärr så har jag INGA pengar just nu eftersom jag ska gifta mig snart – men den står högst på önskelistan i födelsedagspresent.
Tack för en bra blogg!
Kram

Jag vill bara säga att du verkar vara en sån underbar tjej och att du är så vacker får man väl säga också Big Hug from me

Hej! den får man köpa! :) Ska köpa din bok med ;) Den förra är jätte bra och har fått mej att komma igång!! Jag tränar nu 4 gånger i veckan ibland 5 gånger. Jag vill hålla på med body fitness, så lyffter riktigt tungt :P har gymmat nu 7 månader o innan det träna jag efter din bok :) en fråga, du behöver såklart inte svara om du inte vill eller har tid :) Men hur ofta tränar du? Och tränar du mest på gym nu eller hemma träning? :) Du får ha det så bra! Lycka till med allt!! :D kram Alexandra

Hej Charlotte!!
Fick hem din nya träningsbok idag. Som jag har väntat på den :)
Blev direkt inspirerad att träna. Du har gjort ett jätte bra jobb med boken!
Kram Emma

Ska bli så spännande att få lägga händerna på din nya bok. Har din förra och den är perfekt för en hemma tränare som jag och även som en enorm inspirationskällla. Tack för en mysig och inspirerande blogg.

Hej !!!
Igår hade jag en semesterdag och jag hann med så mycket bra saker, bl a beställde jag din bok. Så nu blir det spännande att gå till postlådan!
Må gott ”härliga inspirationskälla”
/Hanna

Hej Charlotte och tack för en fin blogg!
Jag har en fråga som inte rör inlägget…Undrar om du kan tipsa om bra restauranger i närheten av Torrevieja? Vi ska fira min sambos 35- års dag och trots många år i området så har jag inte lyckats hitta ngn restaurang med det lilla extra. Han är främst köttfantast, vi har en fyraåring som följer med, prisklass inte viktigt utan det får gärna kosta en kväll som denna :)
Önskar dig en fortsatt fin sommar!

Varje morgon oavsett var jag är så börjar jag med att gå in och läsa din blogg med en stor kopp kaffe.
Bättre start på morgonen kan jag inte få. Strax iväg till Ica och handla tidningen.
Stor kram Lena

Skriv en kommentar